Provinciale Ledenvergadering (PLV) 50PLUS Noord-Holland

Beste leden van 50PLUS in Noord-Holland,

Op mijn oproep voor bestuursleden voor Noord-Holland heeft helaas niemand gereageerd. Desondanks lijkt het mij goed om toch een Provinciale Ledenvergadering (PLV) te houden.  Om elkaar weer eens te zien en gedachten uit te wisselen.  Wat verwacht u van 50PLUS, maar ook wat kan 50PLUS van u verwachten.

Ik heb onze vertegenwoordigers in het waterschap Hollands Noorderkwartier (Joost Aerts), in de gemeente Amstelveen (Emiel Sjaardema) en in de Provinciale Staten (Anneke van der Helm en Hein Stulemeijer) bereid gevonden om een presentatie te geven van hun politieke activiteiten en daarover met u in gesprek te gaan.

Tevens zullen zaken ter sprake komen als de gemeenteraadsverkiezingen in 2026 en mogelijk vervroegde Tweede Kamer verkiezingen.

De vergadering wordt op zaterdag 9 november 2024 gehouden in het partijkantoor te Duivendrecht. U bent welkom vanaf 10:00 uur. De vergadering begint om 10:30 en zal tot ongeveer 12:00 duren.

Concept agenda

  1. Opening en mededelingen
  2. Presentatie Joost Aerts
  3. Presentatie Emiel Sjaardema
  4. Presentatie Anneke van der Helm en Hein Stulemeijer
  5. Rondvraag
  6. Sluiting

U kunt zich vanaf heden  aanmelden voor deelname aan deze PLV, door een e-mail te zenden met uw naam, adres en woonplaats en lidmaatschapsnummer naar voorzitter@50plusnoordholland.nl.

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker, voorzitter 50PLUS Noord-Holland