Kandidaten 50PLUS in Tweede Kamer - Foto: Geert van Tol

KANDIDATENLIJST 50PLUS

50PLUS heeft voor 15 maart een sterke kandidatenlijst met ervaren mensen. Bekijk hier hoe de kandidatenlijst van 50PLUS er uit ziet.
KLIK HIER


LEER ONZE KANDIDATEN KENNEN

Lees de interviews met de bovenste veertien Kamerkandidaten van 50PLUS en maak kennis met hun visie en ambities. Lees het interview met: Henk KrolLéonie SaziasMartin van RooijenCorrie van BrenkGerrit Jan van OtterlooSimon Geleijnse • Emile BodeWilma SchroverMaurice KoopmanRob de BrouwerTheun WiersmaPresley BergenPetra van VeerenWillem Willemse


AGENDA

Waar kunt u onze kandidaten ontmoeten? Bij welke debatten en andere evenementen in het land is 50PLUS aanwezig? U vindt het in onze actuele agenda van alle campagneactiviteiten.
KLIK HIER


VERKIEZINGSPROGRAMMA 2017 - 2021

Lees hier het volledige verkiezingsprogramma van 50PLUS; een totaalprogramma in 50PLUS Punten.
KLIK HIER 


VERKIEZINGSPROGRAMMA IN HELDERE TAAL

Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma van 50PLUS. Wilt u ons verkiezingsprogramma lezen in eenvoudige, heldere taal, klik dan hier.
KLIK HIER


GESPROKEN VERKIEZINGSPROGRAMMA

Wilt u het volledige verkiezingsprogramma van 50PLUS horen in plaats van lezen, klik dan hieronder voor een gesproken versie. 


Video HenkSTEMWIJZER EN KIESKOMPAS

Heel veel mensen komen – vaak tot hun eigen verrassing – bij 50PLUS uit als ze de Stemwijzer of het Kieskompas op internet invullen. Voor al die mensen die niet konden vermoeden dat hun standpunten het beste door 50PLUS worden vertegenwoordigd in de Tweede Kamer heeft lijsttrekker Henk Krol een boodschap.
KLIK HIER

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!