Online tekenen aflosboete

Het is vanaf nu mogelijk om digitaal uw ondersteuning voor het referendum over de afschaffing van de wet Hillen te tekenen! Ga naar www.stopaflosboete.nl, vul het formulier online in, zet met de muis of touchpad uw handtekening en verstuur het formulier digitaal. Makkelijker kan niet! 

Aanvankelijk moesten steunbetuigingen voor het referendum over de aflosboete op papier worden getekend. Dat was omslachtig: formulier printen, invullen, tekenen en vervolgens per post insturen. Dat kan vanaf nu véél eenvoudiger: het formulier kan online worden getekend! Ga naar www.stopaflosboete.nl en doe mee! 

Wij willen een referendum over het afschaffen van de wet Hillen omdat deze met stoom en kokend water doorgevoerde afschaffing niet eerlijk is. Eerst worden mensen jarenlang door de overheid gestimuleerd hun hypotheek zoveel mogelijk af te lossen. En als ze dat dan gedaan hebben, wordt de rekening gepresenteerd. Doe daarom mee aan dit referendum en teken ook!

Het referendum is tevens een signaal dat de overheid betrouwbaar dient te zijn. Dat je op de overheid moet kunnen bouwen, altijd en overal. Niet eerst een beloning beloven op het eerder aflossen en daarna een boete uitdelen omdat er afgelost is. Bij een onbetrouwbare overheid zijn vandaag de eigenwoningbezitters de klos en morgen de huurders. Doe daarom mee aan dit referendum, teken nu!

Bovendien willen we met het referendum aangeven dat de overheid de woning niet mag zien als een melkkoe. Doe daarom mee aan dit referendum, ga naar www.stopaflosboete.nl en teken. Dat is in 1 minuut gebeurd. Doe mee!

© 6 februari 2018


Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!