Ooit in de huid van een Kamerlid willen kruipen? De Tweede Kamerfractie van 50PLUS biedt leden de unieke kans zich één dag Kamerlid te voelen tijdens de ledendag op 12 oktober. 

Foto: Adri van Esch

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van de Tweede Kamer? Door de wandelgang lopen waar politici zaken met elkaar bespreken, de plenaire zaal waar zoveel belangrijke beslissingen worden genomen zien en bij de ‘patatbalie’ staan, de plek waar de meeste televisie-interviews worden opgenomen?

Altijd willen meemaken en ervaren wat het werk van Tweede Kamerleden inhoudt? De dynamiek van debatten voelen, de spanning bij stemmingen en de hectiek van het Kamerwerk?

Kortom, altijd al eens in de huid van een Kamerlid willen kruipen? Dat kan! De Tweede Kamerfractie van 50PLUS nodigt de leden van 50PLUS uit om dat een keer mee te maken! Op vrijdag 12 oktober gaan de deuren van het Tweede Kamergebouw in Den Haag speciaal open voor onze leden. We laten u die dag alle facetten van het werk in de Tweede Kamer zien en beleven! U wordt tussen 10.00 en 10.30 uur verwelkomd. Om 16.00 uur sluiten we de ledendag af met een gezellige borrel. Tussen de middag biedt de Tweede Kamerfractie van 50PLUS u een lunch aan.

Ervaar een dag in de Tweede Kamer en ontmoet andere 50PLUS-leden en Kamerleden, medewerkers, bestuursleden en provinciale en lokale fractieleden van 50PLUS. Grijp deze kans! Meld u aan voor de 50PLUS-ledendag in de Tweede Kamer. Stuur een mail met uw gegevens aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Ledendag 12 oktober’. Aanmelden kan uitsluitend tot en met dinsdag 11 september a.s.

© 14 augustus 2018