VERKIEZINGEN PROVINCIALE STATEN EN WATERSCHAPPEN

Muur met affiches strook

Op woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats voor Provinciale Staten en de waterschappen. De uitslag van deze verkiezingen bepaalt ook de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer. Deze verkiezingen zijn dus niet alleen van groot belang voor wat er in de provincies gebeurt en besloten wordt, maar ook landelijk. In de Eerste Kamer heeft de huidige coalitie slechts een kleine meerderheid die ze na 20 maart kwijt kan raken. Dus…
STEM VERSTANDIG, STEM 50PLUS!

50PLUS Brabant
50PLUS Drenthe
50PLUS Flevoland
50PLUS Friesland
50PLUS Gelderland 
50PLUS Groningen
50PLUS Limburg
50PLUS Noord-Holland
50PLUS Overijssel
50PLUS Utrecht
50PLUS Zeeland
50PLUS Zuid-Holland

 

10 anti--ouderenmaatregelen

10 JAAR RAMPSPOED VOOR DE OUDEREN

Al 10 jaar worden pensioenen niet verhoogd. Geen indexatie, zoals dat heet. Dat scheelt bij elkaar opgeteld al snel 15 tot 20 procent koopkracht. Maar D66, VVD, CDA en ChristenUnie zijn nog niet klaar met de ouderen, want er staan nog steeds grote pensioenkortingen voor de deur, oplopend tot 10 procent of misschien wel meer. Dat raakt miljoenen gepensioneerden, maar ook de werkenden in hun pensioenopbouw. In dezelfde 10 jaar hebben de ouderen ook een stapeling aan andere maatregelen over zich heen gehad, die enorm veel pijn hebben gedaan. Hierboven de top 10 anti-ouderenmaatregelen. Stem verstandig op 20 maart. Stem 50PLUS!

INTERVIEW MET MARTIN VAN ROOIJEN, LIJSTTREKKER EERSTE KAMER

Martin van RooijenMartin van Rooijen strijdt onvermoeibaar en met tomeloze inzet voor de belangen van ouderen. Dat is hard nodig, vindt de lijsttrekker voor de Eerste Kamer van 50PLUS: “Ouderen krijgen het steeds zwaarder”.
LEES HET INTERVIEW


UITNODIGING VERKIEZINGSAVOND 50PLUS

Leden van 50PLUS zijn op 20 maart van harte uitgenodigd voor de uitslagenavond op het partijbureau.
LEES MEER

VAN PENSIOENLEEK NAAR PENSIOENSPECIALIST

Rob de Brouwer – nummer 3 op onze lijst voor de Eerste Kamer – legt in dit 'webinar' in duidelijke taal uit hoe ons pensioenstelsel in elkaar steekt. Ga er even voor zitten en u wordt van een pensioenleek een pensioenspecialist! 

WaterschapsverkiezingenKIES 50PLUS IN DE WATERSCHAPPEN!

50PLUS weet hoe belangrijk het waterschap is voor alle inwoners en de gebruikers. Stem daarom op 50PLUS op 20 maart!
LEES MEER


KABINET KOMT KOOPKRACHTBELOFTE NIET NA

De ene prijsstijging volgt op de andere. En wat doen salarissen, AOW en pensioenen? We zouden er allemaal op vooruit gaan, zo werd door Rutte beloofd. Gelooft u dat nog? De teleurstelling over hun loonstrookje is bij heel veel mensen enorm groot. 50PLUS strijdt voor uw koopkracht en uw pensioen. Nu en straks!
LEES MEER

Download het verkiezingsaffiche van 50PLUS, print het en hang het voor uw raam!

20 MAART: STEM 50PLUS!