Logo banner

Vacature Persoonlijk medewerker (m/v)
Tweede Kamerfractie 50PLUS


Wie zijn wij?
De Tweede Kamerfractie van 50PLUS bestaat uit 4 Kamerleden, die in hun werk als volksvertegenwoordiger worden ondersteund door een team van 14 medewerkers: persoonlijk medewerkers, beleidsmedewerkers, voorlichters en een ambtelijk secretaris.

Wat vragen wij?
De Tweede Kamerfractie van 50PLUS is op zoek naar een ervaren persoonlijk medewerker ter ondersteuning van een of maximaal twee Kamerleden.

Wat zijn je taken?
Elk Kamerlid wordt ondersteund door een persoonlijk medewerker en de Tweede Kamerfractie wordt bijgestaan door een team van beleidsmedewerkers en pers- en publieksvoorlichters.

Jouw werkzaamheden als persoonlijk medewerker bestaan voornamelijk uit:
• Agendabeheer (inplannen vergaderingen, afspraken maken voor werkbezoeken, het inplannen van afspraken met in- en externen);
• Bewaken van voortgang en afhandeling van afspraken;
• Organiseren van bijeenkomsten;
• Diverse voorkomende secretariaatswerkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Jij bent een collega die stevig in de schoenen staat en weet hoe het is om in een hectische en dynamische omgeving te werken. Je hebt een meer dan gemiddelde belangstelling voor de politiek en affiniteit met onze partij 50PLUS strekt tot de aanbeveling. Je bent servicegericht, flexibel, proactief, communicatief sterk, nauwkeurig en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Je gaat deel uitmaken van een hecht team, maar je kunt ook uitstekend je werk zelfstandig uitvoeren. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden? 
• Functie van 36 uur met goede arbeidsvoorwaarden
• Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract.
• Standplaats Den Haag
• Leuk en gemotiveerd team in een dynamische werkomgeving
• Salarisindicatie: schaal 6 BBRA, trede afhankelijk van ervaring

Informatie en sollicitatie
Voor informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Luce Gelling, ambtelijk secretaris van de Tweede Kamerfractie (tel. 070-3185053). Schriftelijke reacties, bestaande uit een beknopte motivatiebrief en een CV in één pdf bestand ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 9 februari 2019. Je sollicitatie verstuur je aan Tweede Kamerfractie 50PLUS, t.a.v. Luce Gelling, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..