Verkiezingen EU 50PLUSOp donderdag 23 mei vinden de verkiezingen voor het Europees parlement plaats. Met een enthousiast team gaat lijsttrekker Toine Manders de komende weken campagne voeren. Leden van 50PLUS die Toine willen helpen zijn van harte welkom!

De kruitdampen van de Provinciale Staten verkiezingen zijn nog niet opgetrokken of de volgende verkiezingen dienen zich al weer aan. 50PLUS heeft een goede uitslag gemaakt, met een winst van bijna een half procent, Bovendien zijn we nu in alle provincies vertegenwoordigd! Een half procent stijging lijkt niet veel, maar in het door Forum voor Democratie veroorzaakte slagveld is het een geweldig resultaat. 50PLUS gaat voor de inhoud en het behoud van onze pensioenen!

Voor de Europese verkiezingen op 23 mei is Toine Manders onze lijsttrekker. Hij is met zijn team de campagne aan het voorbereiden. Aangezien er helaas slechts een heel klein budget beschikbaar is voor deze Europese campagne zullen we het moeten hebben van inzet van de leden van 50PLUS. 

“Ik hoop en verwacht dat veel leden actief campagne willen gaan voeren”, zegt Toine Manders. “Daar zou ik heel blij mee zijn en zij helpen 50PLUS daarmee enorm. Leden kunnen posters plakken, ingezonden brieven sturen naar media, inbellen bij radioprogramma's, kortom alles wat positieve aandacht trekt zonder dat het geld kost.”

Wilt u 50PLUS helpen, met uw deskundigheid of in uw woonplaats of omgeving? Hebt u goede, slimme of ludieke ideeën die weinig kosten en veel stemmen opleveren? Help 50PLUS dan! Meld u ideeën bij lijsttrekker Toine Manders of meld u aan als vrijwilliger voor de campagne. U kunt Toine bereiken via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen vechten wij voor onze rechten!

50PLUS heeft voor de Europese verkiezingen op 23 mei een mooie lijst met goede kandidaten. Als de tendens van de Provinciale Staten – en zeker de Waterschapverkiezingen – zich doorzet, dan haalt 50PLUS minimaal een zetel! Het zou extra helpen als de Brexit doorgaat, want dan krijgt Nederland drie extra zetels in het Europees Parlement. Belangrijk is dat onze doelgroep gaat stemmen! Help 50PLUS en meld u aan als vrijwilliger voor de campagne!