Cees Grimbergen, programmamaker bij Omroep MAX, zal spreken op de Algemene Ledenvergadering van 50PLUS op 14 december. Grimbergen maakte onder de naam ‘Zwarte Zwanen’ zeven documentaires waarin hij geheimen waar de gemiddelde pensioenpremiebetaler geen weet van heeft ontrafelt.

Cees Grimbergen - Foto: Omroep MAX / Mike Roelofs

Programmamaker Cees Grimbergen – bekend van onder meer het spraakmakende programma over pensioenen ‘Zwarte Zwanen – is speciale gast van 50PLUS op de Algemene Ledenvergadering die op zaterdag 14 december in Apeldoorn wordt gehouden. Op de ledenvergadering wordt ook de uitslag bekendgemaakt van de ledenraadpleging over of partijleider Henk Krol opnieuw lijsttrekker moet worden bij de Tweede Kamerverkiezingen.

Veel aandacht voor pensioenen

Vanzelfsprekend is er tijdens de ledenbijeenkomst veel aandacht voor actuele ontwikkelingen op het gebied van de pensioenen. Minister Koolmees heeft onlangs gezorgd dat dreigende kortingen in ieder geval een jaar worden uitgesteld. Maar daarmee is het probleem niet opgelost, alleen uitgesteld. 50PLUS zal dan ook meer dan ooit blijven werken aan een echte oplossing: weg met de onzinnige lage rekenrente die pensioenfondsen nodeloos in de min drukt! Na meer dan tien jaar stilstand moet er eindelijk eens herstel komen van de koopkracht voor gepensioneerden!

Schandalen in pensioenwereld

Cees Grimbergen (foto), bekend van zijn reeks spraakmakende televisie-uitzendingen bij Omroep MAX over schandalen in de pensioenwereld, zal op de Algemene Ledenvergadering vertellen over wat hij tegenkwam bij zijn onderzoek naar de pensioenfondsen. “Geldverslindende bureaucratie, megasalarissen voor bestuurders, een vijandige houding tegenover openheid, misleidende informatie en het verdwijnen van grote sommen geld in de verkeerde zakken. Het zal allemaal de revue passeren”, verzekert partijvoorzitter Geert Dales.

Aanmelden

Leden van 50PLUS die zich nog niet voor de ALV hebben aangemeld, wordt geadviseerd dat spoedig te doen, want de zaal van theater Orpheus in Apeldoorn loopt nu snel vol. Meer informatie over aanmelden, de agenda en de mogelijkheid een lunch te bestellen vindt u op de speciale ALV-pagina: klik hier.

© 6 december 2019