Op 21 maart is er weer een Algemene Ledenvergadering van 50PLUS. Deze keer in Hoofddorp. ‘Hoofddorp? Daar heb ik geen zin in’ hoorde 50PLUS-voorzitter Geert Dales onlangs een partijgenoot mopperen.

'Hyde Park' in Hoofddorp

‘Hoofddorp, daar heb ik geen zin in’, dacht ik zelf ook even toen mijn echtgenoot vier jaar geleden voorstelde daar te gaan wonen. Inmiddels zitten wij er vier jaar en hebben de voordelen ontdekt. Per OV en auto perfect bereikbaar, een relaxte sfeer en uitermate vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer?

Gemakkelijk bereikbaar

Novotel HoofddorpMet de Intercity reis je vanuit het hele land in sneltreinvaart rechtstreeks naar Schiphol Airport. Dan is het nog vier minuten naar Hoofddorp. Novotel Hoofddorp, waar de ALV zal plaatsvinden, staat vrijwel naast het NS-station Hoofddorp. Voor wie wil met de auto wil komen is er parkeergelegenheid met inpandige toegang tot het hotel. Hoofddorp is geen excentrisch gelegen oord, maar een plek die vanuit het hele land heel goed bereikbaar is. 

Het programma is veelbelovend

De bekende opiniepeiler Maurice de Hond komt zijn recente onderzoek over 50PLUS toelichten. Professor André Aleman van de Rijksuniversiteit Groningen vertelt over het Seniorenbrein, zoals ook de titel van zijn recente bestseller luidt. Uiteraard gaan we praten over actuele politieke kwesties en zal Henk Krol ons bijpraten over ontwikkelingen aan het Binnenhof. Ook kijken we alvast vooruit naar het komende najaarscongres, dat wordt héél speciaal! 

Op deze ALV zullen de voorzitters worden gekozen van de Verkiezingsprogrammacommissie en de Selectiecommissie. Deze laatste commissie gaat de kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen aan de tand voelen. Ook verwelkomen wij hopelijk de drie nieuwe leden van de Commissie van Beroep. En dan moeten we kort nog wat reglementaire zaken afhandelen die zijn blijven liggen na de ALV van december in Apeldoorn.

Genoeg te doen dus en ook genoeg te beleven. We hebben zelfs een verrassing in petto! Uiteraard ronden we af met een gezellige borrel waar we kunnen nakaarten, nieuwe partijgenoten leren kennen en kunnen genieten van de zonnige vooruitzichten van onze partij voor de komende verkiezingen.

Nog niet aangemeld?

Op deze pagina vindt u alle informatie over locatie, agenda en vergaderstukken en kunt u zich inschrijven en aanmelden voor de lunch. 

Meld u spoedig aan! Dan weten wij op hoeveel mensen we mogen rekenen. We hopen op veel, maar vol = vol en de capaciteit van de zaal is begrensd. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe meer kans op succes. 

Ik ontmoet u graag op 21 maart in ‘mijn’ Hoofddorp!

Geert Dales
Voorzitter 50PLUS
 

Op de afbeeldingen:
Bovenste afbeelding: Het megaproject ‘Hyde Park’, een woonwijk die binnenkort in Hoofddorp gebouwd gaat worden tussen het NS-station en het centrum. Een spectaculaire ontwikkeling met toparchitectuur. Er is een gigantische kantorenwijk vrijwel volledig voor gesloopt; kantoren die de gemeente Haarlemmermeer niet meer wil omdat ze energie-onzuinig zijn.
Onderste afbeelding: Het Novotel in Hoofddorp, waar op 21 maart de ALV van 50PLUS plaatsvindt.  


© 11 februari 2020