50PLUSEnkele oplettende leden hebben vragen gesteld aan het partijkantoor over facturen die zij ontvingen inzake hun contributie over 2020. Bij de bankgegevens staat het correcte bankrekeningnummer van de partij (NL 84 INGB 0004 6631 41 t.n.v. van 50PLUS, Den Haag) maar wel met een onbekend 50PLUS-antwoordnummer en een verwijzing naar een adres in Hengelo.

Ik kan u in de eerste plaats geruststellen; de betalingen komen gewoon binnen. De verwijzing naar het vreemde antwoordnummer en het e-mailadres heeft te maken met het feit dat indien er vragen zijn omtrent de betaling van de jaarcontributie, deze rechtstreeks gesteld kunnen worden bij het bedrijf dat voor ons deze dienst uitvoert. Nu dit tot verwarring leidt, is besloten om per omgaande deze verwijzing te beëindigen.

Indien er vragen zijn over betaling van uw contributie kunt u deze stellen aan onze ledenadministratie in Den Haag (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,

Anneke van der Helm
Manager Partijkantoor 50PLUS

© 25 mei 2020