Vacature 50PLUSDe politieke partij 50PLUS richt zich vooral op maatschappelijke vraagstukken die van belang zijn voor ouderen: Speerpunten zijn o.a.: waardevast pensioen, goede huisvesting, betaalbare/kwalitatief hoogstaande zorg en verbod op leeftijdsdiscriminatie.

50PLUS is vertegenwoordigd in de Eerst en de Tweede Kamer. Daarnaast heeft de partij ook vele volksvertegenwoordigers in Provinciale Staten, gemeenteraden en waterschappen. 50PLUS kent twee neveninstellingen: het Wetenschappelijk Instituut en de Jan Nagel Foundation (internationale activiteiten). Beide zijn gehuisvest in het partijkantoor.

Voor het partijkantoor, dat in het centrum van Den Haag gevestigd is, zoeken wij in verband met toenemende activiteiten een:

Administratieve kracht (m/v) 24 uur per week

Verantwoordelijkheden:
Onze nieuwe collega functioneert in aanzienlijke mate zelfstandig, binnen de ruimte die de functie en de organisatie hiertoe biedt. Hij/zij geeft een brede administratieve ondersteuning aan de manager partijkantoor en is in het bijzonder verantwoordelijk voor alle gebruikelijke kantooractiviteiten zoals registratie van post, het verzorgen van de mutaties in de ledenadministratie, beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken, beheren van de emailboxen (incl. het in overleg met de kantoormanager beantwoorden van ingekomen mails) alsmede het archiveren van de stukken.

Wat vragen wij van de kandidaat:
- MBO-4 en werkervaring in administratieve richting;
- Aantoonbare maatschappelijke en politieke interesse;
- Sympathie voor het 50PLUS gedachtegoed;
- Nauwkeurigheid en goed plan- en organisatievermogen;
- Stressbestendigheid, vermogen om snel te schakelen en zelfstandig te kunnen werken;
- Goede en ruime operationele kennis van MS Office, met name Word, Excel en Powerpoint;
- Flexibiliteit en bereidheid om incidenteel en in overleg ook op zaterdag te werken;
- Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Ervaring met websites is een duidelijke pré.

Wat bieden wij:
Een contract voor zes maanden in een deeltijdfunctie op basis van 24 uur per week. Inschaling in salarisschaal 6BBRA afhankelijk van kennis en ervaring. Een functie met maatschappelijk en politieke betrokkenheid.

Nadere informatie en sollicitatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw. M.P. van der Helm, manager partijkantoor 50PLUS. Tel.: 06-28.53.03.75.

Sollicitatiebrief, inclusief korte motivatie alsmede een CV graag voor vrijdag 2 oktober 2020 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© 22 september 2020