Old lives matterHet Wetenschappelijk Instituut 50PLUS houdt op 12 maart een online symposium met de prikkelende titel ‘Old Lives Matter’.

Tijdens het symposium ‘Old Lives Matter’ wil het Wetenschappelijk Instituut het belang van ouderen voor de samenleving benadrukken. Het symposium heeft de vorm van een paneldiscussie, met deskundigen op het gebied van inkomenspolitiek, gezondheidszorg, wonen en leeftijdsdiscriminatie.

Sterke panelleden

Panelleden zijn onder meer Jan Nagel, voorzitter van 50PLUS, Raymond Brood en Jaap Haasnoot, nummer 2 en 6 op de kandidatenlijst van 50PLUS, en de externe deskundigen prof. dr. Jan Latten, deskundige demografie, en Peter Prak, expert op het terrein van alternatieve huisvesting voor ouderen.

Catherine Keyl

Onder leiding van Catherine Keyl geven de inleiders elk een korte pitch om hun positie toe te lichten. Deelnemers in het land kunnen vooraf vragen indienen en tijdens de livestream-discussie zijn interrupties mogelijk. Het online symposium vindt plaats op vrijdag 12 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie over het online symposium en een aanmeldformulier vindt u op de website van het Wetenschappelijk Instituut 50PLUS: klik hier.

© 25 februari 2021