De inzet van 50PLUS voor de pensioenen is en blijft helder: géén kortingen, indexatie en inhaalindexatie. 50PLUS strijdt onverminderd voor een eerlijk en goed pensioen!

De inzet van 50PLUS in de Tweede Kamer voor de pensioenen is onveranderd duidelijk: pensioenen moeten stijgen, géén kortingen op de pensioenen en reparatie van de gemiste indexatie van de afgelopen tien jaar. Daarvoor komt er wat 50PLUS betreft een andere rekenrente. Dat is en blijft onze inzet. Er zijn in het verleden al diverse initiatieven voor 2 procent rekenrente genomen, maar die zijn keer op keer door een grote meerderheid van de Tweede Kamer afgewezen. Zoals gesteld in ons verkiezingsprogramma: we willen de rekenrente aanpakken, maar wel op een manier die op steun van de Kamer kan rekenen. Fractievoorzitter Liane den Haan legt het in de video uit: 50PLUS strijdt voor een eerlijk en goed pensioen!

Pensioen is ons speerpunt

Pensioenen is en blijft één van de speerpunten van 50PLUS! Naast AOW, gezondheidszorg, wonen, werk en veiligheid. U heeft recht op een stabiel pensioen. Daar heeft u immers jarenlang voor gespaard. Of u werkt daar nog voor. 50PLUS strijdt voor ons aller pensioen. Een goed pensioen voor de huidige gepensioneerden én een goed pensioen voor de toekomstige gepensioneerden, dat is het eerlijke verhaal.

Doe mee: teken de petitie

Voer samen met 50PLUS actie voor een goed en eerlijk pensioen. Doe mee aan de actie ‘Pensioen Op Peil’. Teken de petitie: KLIK HIER!

► Blijf 50PLUS volgen! Meld u hier aan voor de gratis digitale nieuwsbrief

© 9 april 2021