AANMELDEN ALV VOOR WOENSDAG 10.00 UUR

 

Komende zaterdag is de Ledenvergadering waarop o.a. een nieuw Hoofdbestuur wordt gekozen. Leden kunnen zich hiervoor aanmelden tot uiterlijk woensdag 5 mei 10.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OCHTENDGEDEELTE BESLOTEN

De vergadering gaat om 10.00 uur van start met een besloten gedeelte. Zoals ook de vorige keren omdat er vrijuit over personen gesproken moet kunnen worden zonder dat dit direct in de media komt. Voor een uitvoerige toelichting: zie Nieuwsbrief van 23 april klik hier.

Het middaggedeelte vanaf 12.30 uur is openbaar.

Op de agenda staan dan o.a. presentatie en verkiezing nieuwe leden Hoofdbestuur en afscheid van erevoorzitter Jan Nagel.

ADVIESRAAD: AMENDEMENT BAKX NIET IN STEMMING BRENGEN

Een groep van vier leden met W.Bakx als woordvoerder heeft een amendement ingediend om te komen tot een interimbestuur. In de vorige Nieuwsbrief is uitgelegd waarom, na ingewonnen juridisch advies, dit amendement wegens strijdigheid met statuten en huishoudelijk reglement niet in stemming kan worden gebracht. Een enkel lid zou eventuele besluiten direct voor vernietiging kunnen voordragen. De chaos in de partij zou dan compleet zijn. De groep Bakx heeft hierop gereageerd met een persbericht waarin het bestuur beticht wordt van “onfatsoen haar handelsmerk te hebben gemaakt”. Inmiddels heeft de Adviesraad, bestaande uit de voorzitters van de 12 provinciale afdelingen, ongevraagd en unaniem het advies uitgebracht het amendement Bakx niet in stemming te brengen. Voor het volledige advies: klik hier

RAPPORT EVALUATIE VERKIEZINGSUITSLAG

Het rapport van het Wetenschappelijk Instituut over de uitslag Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart jl. zal worden geplaatst op de HB-agenda van woensdag 5 mei a.s. indien het op tijd binnen is. Nadere informatie zal de leden nog worden toegezonden voor de vergadering komende zaterdag via een laatste Nieuwsbrief van het huidige bestuur.

Namens het hoofdbestuur,

Jan Nagel
Voorzitter