Informatie over en stukken voor de Algemene Leden Vergadering op 25 mei in de RAI te Amsterdam.

Leden kunnen zich tot 18 mei a.s. aanmelden voor de ALV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De Algemene Ledenvergadering van 25 mei a.s. in de RAI te Amsterdam belooft een BIJZONDERE BIJEENKOMST te worden!
Het is de eerste ALV na de verkiezingen voor Provinciale Staten, Waterschappen en het Europees Parlement. Wij gaan onze nieuw gekozen volksvertegenwoordigers in het zonnetje zetten. Zij worden allen verwacht.

Wij willen met onze leden discussiëren over het verkiezingsresultaat. Welke lessen trekken we voor de komende TWEEDE KAMERVERKIEZINGEN.

Henk Krol, Corrie van Brenk, Martin van Rooijen en Simon Geleijnse nemen u mee in enkele actuele politieke kwesties, waarover u via digitale stemkastjes UW MENING KUNT GEVEN.

Er zal een nog GEHEIME bijzondere gebeurtenis plaatsvinden Onderstaand vindt u de AGENDA van de vergadering.

Als u zich niet al heeft aangemeld zien wij de bevestiging van uw komst graag per omgaande tegemoet.

Indien u na de ALV mee wilt doen met de EXCURSIE NOORD-ZUIDLIJN meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur 50PLUS

Hoe de RAI te bereiken:

Er vinden werkzaamheden plaats aan de A10 Zuid en het spoor: U leest HIER een speciaal reisadvies 

De RAI beschikt over een uitstekende (betaalde) parkeergelegenheid. Gezien de perfecte bereikbaarheid per openbaar vervoer adviseren wij u per trein en/of metro te komen. NS station RAI ligt direct naast het congrescentrum. U kunt ook vanaf Amsterdam CS metrolijn 52 (Noord-Zuidlijn) richting Zuid nemen en uitstappen op halte Europaplein. Die ligt voor de ingang van de RAI. Wilt u met de auto komen en de parkeerkosten beperken tot slechts één euro dan adviseren wij u de P&R bij metrostation Amsterdam Noord (te bereiken vanaf de ring A10) en vandaar de metro lijn 52 (Noord-Zuidlijn) te nemen richting Zuid en uitstappen halte Europaplein (zie www.parkeren- amsterdam.com/pr-noord)

Agenda

Uitnodiging ALV

Aanmelden voor de Lunch

Jaarverslag 2018 50PLUS
-
 Jaarverslag WB

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van het Jaarverlsag 50PLUS, dan verzoeken we u vriendelijk ons deze per mail te stellen; daar is gelegenheid voor tot en met maandag 20-05-2019, 17.00 uur. U kunt daarvoor het volgende mailadres gebruiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaarverslag Commissie van Beroep 2018

Jaarverslag 2018 Tweede Kamerfractie 50PLUS

Jaarverslag 2018 Eerste Kamerfractie 50PLUS

Moties

Motie 1

Motie 2

Motie 3

Motie 4