Een onderwerp dat je liever niet overkomt maar als het je toch gebeurt en je kunt geholpen worden dan zijn er naast een aantal jaren minimale bedragen om van te leven ook problemen als je huishoudelijke hulp of andere zorg via WMO nodig hebt. De eigen bijdrage wordt namelijk berekend over het originele inkomen en dus niet over je leefgeld.

Lees meer...

De behandeling van de MPB ( Meerjaren Programma Begroting ) staat voor de deur. De tekst van deze MPB is te lezen op de site van de gemeente Apeldoorn. Een heel verhaal van een college dat zelf per maart aanstaande wordt vervangen door een ander en hopelijk beter college. Zo bestuurt dit college eigenlijk een beetje over het graf heen.

Lees meer...

Het overgrote deel van de Apeldoornse gemeenteraad is van mening dat windenergie op de Veluwe geen goede zaak is. Zoals dor de 50PLUS fractie is verwoord zal door de natuurlijke luwte van het gebied de windsnelheden niet boven de gewenste 7 meter per seconde komen waardoor de rentabiliteit ( zowel technisch als economisch ) niet gehaald kan worden zonder forse subsidies van gemeente en rijk.

Lees meer...

Als fractievoorzitter probeer je toch om alle informatie over belangrijke zaken bij elkaar te brengen maar in de zaak “Teuge en de vliegroutes over de Veluwe van en naar Lelystad” werd het ietsje te veel van het goede. Zo kwamen er allerlei brieven van de staatssecretaris Sharon Dijksma met steeds weer andere informatie en soms weer andere interpretaties van haar eigen beweringen.

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!