Welkom bij de Apeldoornse afdeling van 50PLUS. Op deze website vindt u ons laatste verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen (maart 2018) en onze lokale contactinformatie.

Verkiezingsprogramma 50PLUS Apeldoorn 2018

 

Contactinformatie

Fractie 50PLUS
Raadhuisplein 8
7311 LK  Apeldoorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fractievoorzitter Philip de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raadslid Ria Sprik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Berry Oudbier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Kees Boogaard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractieassistent Truus Boogaard-Koenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Beste leden van 50PLUS in Gelderland,

Door de succesvolle verkiezingen van dit jaar hebben wij dingend behoefte aan nieuwe bestuursleden. Zij moeten ons Algemeen Bestuur verbreden en versterken.

Als u samen mee wil denken met andere 50Plussers in Gelderland is dit misschien een nieuwe en leuke uitdaging voor u.

Heeft u enige bestuurlijke ervaring of denkt u dit is wel wat voor mij, neem dan contact op met onze secretaris Nelleke de Jong. Haar emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meld u vandaag nog aan en u wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Op zaterdag 7 september aanstaande wordt er op de provinciale ledenvergadering in Nijmegen een nieuw bestuur gekozen en misschien wel met u als nieuwe bestuurder!

Bestuur 50PLUS Gelderland

 


Verzoek

50PLUS Apeldoorn is op zoek naar sympathisanten die ons willen helpen! Bent u geïnteresseerd in de lokale politiek en draagt u 50PLUS een warm hart toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt altijd met ons een afspraak maken om met ons in gesprek gaan tijdens het wekelijkse fractieoverleg op de maandagavond vanaf 19:30uur.


Nieuws van de provincie Gelderland

Nuttige links:

https://www.50plusgelderland.nl/in-de-wurggreep-van-de-raad-van-state-en-pas

https://www.50plusgelderland.nl/uitnodiging-provinciale-algemene-vergadering-op-7-september-2019

https://www.50plusgelderland.nl/website-gelderland-herdenkt-online

50PLUS website van de Provinciale Staten in Gelderland

Fractie 50PLUS Apeldoorn

Beste 50PLUS sympathisant. Fijn dat u onze website bezoekt! Op deze plek wil ik u graag informeren over 50PLUS Apeldoorn en waarom wij bepaalde politieke keuzes hebben gemaakt. Zie het als een stukje verantwoording naar u toe: onze kiezers! Ik heb ervoor gekozen om minimaal één aansprekend onderwerp uit een raadsvergadering te kiezen en daar dieper op in te gaan. Ik streef ernaar om deze pagina na iedere raadsvergadering bij te werken, zodat de informatie meeloopt met de raadsvergaderingen en u een goede indruk kunt krijgen van 50PLUS in Apeldoorn.

Philip de Groot, fractievoorzitter.

Lees meer...

Ik ben sinds 29 maart 2018 raadslid van 50PLUS. Daarvoor was ik fractievertegenwoordiger, waardoor ik namens 50PLUS bijdragen mocht leveren aan politieke besprekingen tijdens de politieke markten. Daarnaast ben ik regelmatig woordvoerder, bijvoorbeeld tijdens het halverwege debat, gedurende het TV programma "Het Speelveld", maar ook tijdens radio interviews. Ook was ik genomineerd als beste fractievertegenwoordiger in de vorige raadsperiode (2014-2018).

Lees meer...

Sinds 29 maart ben ik raadslid voor 50 PLUS in Apeldoorn. Daarnaast ben ik supervisor van een wervingsbureau voor goede doelen. Daar werken we hoofdzakelijk met 50 plussers. Verder ben ik ondernemer in de Quilt en handwerk branche en manager van een gezin. Ik hoop te weten, maar ben ook nieuwsgierig naar, wat er leeft onder de inwoners van Apeldoorn.

Ik wil mij inzetten voor de mensen die het nodig hebben. In het bijzonder zij die vereenzamen baren mij grote zorgen. Eén van mijn doelstellingen is jong en oud nader tot elkaar te brengen. Voor Apeldoorn vraag ik aandacht voor mensen die zeker hulp nodig hebben, maar helaas onder de radar blijven.

In maart 2017 ben ik, als 40er, lid geworden van 50 PLUS. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer men het ergens niet mee eens is, of denkt dat je het verschil zou kunnen maken, je aan de zijlijn kan blijven staan, of je kunt er ook wat aan doen en voor dat laatste  heb ik gekozen.

Onlangs ben ik benoemd tot fractievertegenwoordiger van 50PLUS Apeldoorn. Deze taak neem ik zeer serieus, maar dat spreekt voor zich.

Ik vind scholing en omscholing erg belangrijk dit hangt voor mij weer samen met werkloosheid onder de 50 plusser, maar is al merkbaar voor mensen die begin 40 zijn.

Lees meer...

Kees Boogaard

Geboren in 1950 in het Zuid-Hollandse Hardinxveld, Amsterdammer tijdens de studietijd van 1967 -1972, en vanaf 1972 Apeldoorner. In Apeldoorn heb ik ‘het’ gevonden, enerzijds het dynamische stadse, maar anderzijds gelukkig ook nog steeds het vriendelijk dorpse karakter van onze mooie gemeente. Graag wil ik me, na mijn veertigjarig werkzame leven als leraar Duits hier ter plaatse, inzetten voor de mensen en de leefbaarheid in Apeldoorn, en dat kan sinds 20 december 2018 als fractievertegenwoordiger van 50PLUS in de gemeenteraad.

Lees meer...