Welkom bij de Apeldoornse afdeling van 50PLUS. Op deze website vindt u ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, de lijst van kandidaten, onze verkorte verkiezingsbrochure en natuurlijk onze lokale contactinformatie.

 

Contactinformatie

Fractievoorzitter en raadslid Hans Weevers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raadslid Philip de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raadslid Ria Sprik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Herman Trots: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Berry Oudbier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nieuwe fractie van 50PLUS in Apeldoorn

Afgelopen donderdag, 29 maart 2018, is de nieuwe Apeldoornse gemeenteraad geïnstalleerd. Voor 50PLUS in Apeldoorn zijn de 3 zetels gegaan naar Hans Weevers (links), Ria Sprik (midden) en Philip de Groot (rechts). Dit team gaat de komende 4 jaar zijn uiterste best doen om de standpunten van 50PLUS zo goed mogelijk naar voren te brengen in de gemeenteraad. Wij komende op voor de belangen van de gemeente Apeldoorn en voor haar inwoners! Wilt u weten waar 50PLUS Apeldoorn voor staat? Kijk dan in ons verkiezingsprogramma of lees de verkorte versie in onze verkiezingsfolder. Wij zijn er voor u en waarderen het bijzonder als u contact met ons opneemt als u vragen hebt of een probleem onder de aandacht wilt brengen. Neemt u gerust contact met ons op!

Sinds 1998 ben ik lid van de ouderenpartij en ben, met onderbreking, jaren raadslid in de gemeente Apeldoorn. Ik sta voor gratis parkeren bij onze ziekenhuizen; mensen willen niet ziek worden. Voor de bezoekers en de zieken kunnen deze parkeerkosten hoog oplopen zonder dat er een vergoeding voor is.

Ook sta ik voor betaalbaar openbaar vervoer dat toegankelijk moet zijn voor ouderen en gehandicapten. De woonomstandigheden van ouderen en gehandicapten moeten beter: levensloop bestendig bouwen, goede woningaanpassingen via WMO en blijvers-leningen, meer sociale woningbouw in koop en huur en aandacht voor nieuwe vormen van wonen voor ouderen.

Lees meer...

Ik ben sinds 29 maart 2018 raadslid van 50PLUS. Daarvoor was ik fractievertegenwoordiger, waardoor ik namens 50PLUS bijdragen mocht leveren aan politieke besprekingen tijdens de politieke markten. Daarnaast ben ik regelmatig woordvoerder, bijvoorbeeld tijdens het halverwege debat, gedurende het TV programma "Het Speelveld", maar ook tijdens radio interviews. Ook was ik genomineerd als beste fractievertegenwoordiger in de vorige raadsperiode (2014-2018).

Lees meer...

Sinds 29 maart ben ik raadslid voor 50 PLUS in Apeldoorn. Daarnaast ben ik supervisor van een wervingsbureau voor goede doelen. Daar werken we hoofdzakelijk met 50 plussers. Verder ben ik ondernemer in de Quilt en handwerk branche en manager van een gezin. Ik hoop te weten, maar ben ook nieuwsgierig naar, wat er leeft onder de inwoners van Apeldoorn.

Als ik gekozen word zet ik mij in voor de mensen die het nodig hebben. In het bijzonder zij die vereenzamen baren mij grote zorgen. Eén van mijn doelstellingen is jong en oud nader tot elkaar te brengen. Voor Apeldoorn vraag ik aandacht voor mensen die zeker hulp nodig hebben, maar helaas onder de radar blijven.

Mijn naam Herman Trots, gehuwd met Koosje dit jaar 50 jaar, twee kinderen vier kleinkinderen die tot mijn ondersteuning en inspiratie zijn. Ik ben 70 jaar sinds 2018 lid van 50Plus, mijn loopbaan ik heb twee functies bekleed in mijn leven, instrumentmaker tot 1978 daarna werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen als Hoofdconducteur.

Een prachtige tijd, ongeveer 15 jaar in de ondernemingsraad/ medezeggenschap actief geweest. Nu wil en ga mij inzetten voor een vereniging die veel punten in het vaandel heeft staan waar ik mij in kan vinden, en de komende jaren mij daar voor in wil zetten in onze mooie gemeente.

Herman Trots.

In maart 2017 ben ik, als 40er, lid geworden van 50 PLUS. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer men het ergens niet mee eens is, of denkt dat je het verschil zou kunnen maken, je aan de zijlijn kan blijven staan, of je kunt er ook wat aan doen en voor dat laatste  heb ik gekozen.

Onlangs ben ik benoemd tot fractievertegenwoordiger van 50PLUS Apeldoorn. Deze taak neem ik zeer serieus, maar dat spreekt voor zich.

Ik vind scholing en omscholing erg belangrijk dit hangt voor mij weer samen met werkloosheid onder de 50 plusser, maar is al merkbaar voor mensen die begin 40 zijn.

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!