Welkom bij de Apeldoornse afdeling van 50PLUS. Op deze website vindt u ons laatste verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen (maart 2018) en onze lokale contactinformatie.

Verkiezingsprogramma 50PLUS Apeldoorn 2018

Promotiefilmpje Tweede Kamer verkiezingen 2021

 

Contactinformatie

Fractie 50PLUS
Raadhuisplein 8
7311 LK  Apeldoorn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fractievoorzitter Philip de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Raadslid Kees Boogaard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Berry Oudbier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractievertegenwoordiger Gert Methorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractieassistent Truus Boogaard-Koenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Onrust 50PLUS

Ongetwijfeld hebt u via de media gehoord over onenigheid en problemen in de ‘top’ van 50PLUS.
De Apeldoornse 50PLUS-fractie betreurt deze onrust en laat weten onverminderd door te gaan om 50PLUS Apeldoorn op de kaart te zetten. Wij blijven bouwen aan een toegewijde fractie voor nu èn de toekomst!

 


Verzoek

50PLUS Apeldoorn is op zoek naar sympathisanten die ons willen helpen! Bent u geïnteresseerd in de lokale politiek en draagt u 50PLUS een warm hart toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt altijd met ons een afspraak maken om met ons in gesprek gaan tijdens het wekelijkse fractieoverleg op de maandagavond vanaf 19:30uur.

 


Nieuws van de provincie Gelderland

Meer informatie: 50PLUS website van de Provinciale Staten in Gelderland