Communicatie is belangrijk, dat kan via allerlei kanalen, maar er kan niets op tegen elkaar in de ogen kijken terwijl je overlegt. Die mening deelt voorzitter Geert Dales van de 50PLUS Partij met ons, vandaar dat hij woensdag 31 oktober 2018 de reis naar het noorden ondernam. Eerst heeft hij in Emmen nader kennisgemaakt met de fractie van 50PLUS in de gemeenteraad van Emmen. Daarna ging de reis naar Assen, waar het dagelijks bestuur van 50PLUS Drenthe aan de gesprekstafel plaatsnam, evenals statenlid Frank Duut en later de fractie van 50PLUS in de gemeenteraad van Assen. Geert Dales was vol lof over de volksvertegenwoordigers van de 50PLUS Partij in Drenthe. Met een tevreden gevoel en vol vertrouwen ging hij aan het eind van de middag terug naar Den Haag.

logo 50plus AssenMet maar liefst drie zetels komt 50PLUS voor het eerst in de raad van Assen. Want u heeft massaal op ons gestemd. Dat is van grote betekenis voor een evenwichtige samenleving in Assen. De ouderen krijgen nu echt een stem. Wij zijn trots dat u ons uw vertrouwen heeft gegeven. Wij zijn nu nog meer gemotiveerd en geïnspireerd om voor U aan de slag te gaan. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en blijf ons volgen op onze website en sociale media.

Clemens Otto,

fractievoorzitter.

  

De kandidatenlijst voor de provinciale verkiezingen in maart 2019 is door de Drentse leden op 3 november jl. in Assen vastgesteld.

De lijst telt negen kandidaten waaronder één vrouw. Lijsttrekker is Frank Duut die eerder actief was in de gemeentepolitiek en in de afgelopen bestuursperiode het eerste Statenlid voor 50PLUS in Drenthe was.

De lijst:

1. Frank Duut - Assen

2. Ton Schoo - Nieuw-Dordrecht

3. Ton Voerman - Uffelte

4. Mw. Hetty Heeling-Wichers - Assen

5. Egbert Prent - Assen

6. Frans Bergwerf - Beilen

7. Marinus Kasteleijn - Emmen

8. Martin Hornis - Emmen

9. Harry Reitsma - Assen.

(Op de foto ontbreken de heren Kasteleijn en Hornis)

Onder het motto ‘OUDEREN VERDIENEN BETER’ zal 50PLUS vanaf begin volgend jaar haar verkiezingscampagne door heel Drenthe uitrollen.

Assen, 4 november 2018.

 

Info:

Ton Voerman, voorzitter 50PLUS Drenthe: 06 – 47 59 88 65.

Frank Duut, lijsttrekker 50PLUS Drenthe: 06 – 22 00 73 29.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!