Er wordt nog druk gewerkt aan de voorbereidingen van onze campagne. Inmiddels staat ons motto vast: “U VERDIENT BETER”. En dat motto, moet vooral heel letterlijk worden genomen, zegt lijsttrekker Clemens Otto: “Het staat als een paal boven water dat ouderen met alleen AOW of nog met een klein pensioen, al jaren inleveren.

Lees meer...

“Assen gaat ons tegenkomen”. Dat zegt lijsttrekker Clemens Otto die er van overtuigd is dat er meerdere zetels in Assen zijn te behalen. Clemens: “En dat zal ook moeten want juist in de gemeenten kan 50PLUS het verschil maken voor ouderen met een klein inkomen. In de campagne zullen we vooral dat benadrukken”. In principe zal de campagne in januari beginnen met het zwaartepunt in de laatste weken voor verkiezingsdag op 21 maart 2018.

1. Uw koopkracht op peil houden

Uw pensioen op peil houden; uw zorgkosten binnen de perken houden; werk voor ouderen, etc. Allemaal maatregelen om uw koopkracht op peil te houden. U heeft er invloed op door ook in de gemeente Assen op 50Plus te stemmen! Binnen Assen wil 50Plus dat de maatschappelijke- en zorgvoorzieningen minimaal op peil blijven.

Lees meer...

Na een wat moeizame start is 50PLUS Assen er in geslaagd om voldoende mensen op de kandidatenlijst te krijgen. Lijsttrekker Clemens Otto: “Zoals het er nu voorstaat komen we uit op zeven á acht mensen. De landelijke partij wil graag dat we minimaal vijf mensen op een lijst hebben, dus daar gaan we nu overheen. Ik ben daar erg blij mee, want meer mensen betekent meer slagkracht. En het toont aan dat we wel degelijk ouderen in Assen hebben die zich voor 50PLUS willen inzetten”. In december moet de definitieve lijst ingediend worden. Dan zal ook de volledige lijst bekend gemaakt worden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!