“”

Joep Taks

Raadslid

“”

Peter van Lier

Raadslid

“”

Lorenzo van der Weiden

Burgerraadslid

“”

Hans Mesman

Burgerraadslid

Kamerlid Corrie van Brenk van 50PLUS stelde Kamervragen over de 93-jarige mevrouw Bastiaansen die in de schulden is gekomen door een fout van het CAK. Corrie gaf over deze zaak ook haar mening in het consumentenprogramma Radar.

De 93-jarige mevrouw Bastiaansen uit Breda zou de afgelopen jaren een te lage eigen bijdrage hebben betaald en daarom vorderde het CAK (Centraal Administratie Kantoor) van de ene op de andere dag 26.000 euro van haar.

Lees meer...

Wanneer u precies wilt weten wat 50PLUS Breda vindt en welke onderwerpen voor u als inwoner van Breda belangrijk en interessant zijn, dan nodigen we u uit om ons verkiezingsprogramma te lezen. U kunt dat HIER downloaden als PDF bestand.

In het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 presenteert 50PLUS een totaalprogramma voor Breda met in alle beleidsonderdelen een duidelijke visie op de positie van de 50-plussers.

Dit programma richt zich tot iedereen, jong en oud, die zich betrokken voelt bij Breda en zich herkent in de doelstellingen van 50PLUS : Alle burgers tellen mee in onze gemeente, van jong tot oud, in een stad die vernieuwt, die onderneemt, die zorgt voor wie zorg nodig heeft, waar de burgers zich veilig kunnen voelen en waar weer verbinding komt tussen de generaties. Daarbij gelden voor 50PLUS de volgende speerpunten :

Lees meer...