Doe mee en steun 50PLUS: word lid • doneer • word vrijwilliger

Doe mee met 50PLUS! - Foto: Harry Breugom Fotografie

Niet alleen in de Eerste en Tweede Kamer, maar ook in de provincies, waterschappen en de gemeente geeft 50PLUS ouderen een stem. In de politiek waakt 50PLUS over uw pensioen en strijdt voor menselijke en betaalbare zorg. 50PLUS wil meer kansen voor ouderen op de arbeidsmarkt en voldoende betaalbare woningen voor ouderen.

Doe mee met 50PLUS! Hoe?

• Door lid te worden: klik hier of bel 0800 - 52 50 502.
• Door een gift of donatie aan 50PLUS. Lees hier meer.
• Door vrijwilliger te worden. Neem contact op met het partijkantoor van 50PLUS.


Steun ons en word lid van 50PLUS. Als lid…

… kunt u samen met andere leden meepraten over de politieke koers
… kunt u onderwerpen en ideeën aandragen
… ontvangt u wekelijks de digitale nieuwsbrief
… kunt u zich verder ontwikkelen door actief te worden binnen de vereniging
… steunt u onze volksvertegenwoordigers die dagelijks voor uw belangen opkomen!

Als nieuw lid wordt u bovendien uitgenodigd voor een rondleiding in de Tweede Kamer.

Strijd mee voor een goed pensioen, menselijke zorg en meer kansen op de arbeidsmarkt voor ouderen. Word lid van 50PLUS! Dat kan via het aanmeldingsformulier. Maar u kunt ook bellen: 0800 - 52 50 502 (gratis) of het aanmeldformulier downloaden en thuis invullen.

Het lidmaatschap van 50PLUS per jaar bedraagt € 25,00  (indien u meer kunt missen mag het natuurlijk altijd iets extra zijn). Indien u nu lid wordt betaalt u tot 31-12-2021 een contributie van €. 15,=.

Dat betekent dat de jaarlijkse contributie aanvangt per datum van aanmelding/toelating als lid en wel voor een periode van 12 maanden daarop volgend. 

Door lid te worden steunt u de politici van 50PLUS die uw belangen behartigen in de Eerste en de Tweede Kamer, de Provincies, Gemeenten en Waterschappen. En kunt u daadwerkelijk  meebeslissen over belangrijke vragen tijdens de Algemene Leden Vergaderingen.

Daarnaast ontvangt u als nieuw lid een uitnodiging voor een rondleiding in de Tweede Kamer. Een fascinerend kijkje achter de schermen van onze democratie!

Sociaal lidmaatschap contributie:

Wij van 50PLUS vinden dat niemand om financiële redenen buiten de boot mag vallen. Daarom bestaat er de mogelijkheid van een gereduceerd tarief van € 12,00 per jaar, uiteraard indien uw inkomen daartoe aanleiding geeft (bruto inkomen per jaar voor ongehuwden minder dan € 15.000 en voor gehuwden/samenwonenden minder dan € 20.000). Indien u daarvoor in aanmerking wil komen neem dan gerust even contact met de ledenadministratie op het gratis nummer 0800-52 50 502 en vraag naar de ledenadministratie. Discretie is uiteraard verzekerd."