LET OP !

Op donderdag 20 februari zouden de 50PLUS-Kamerleden Henk Krol en Léonie Sazias een bezoek brengen aan Assen. Zij wilden komen praten met en luisteren naar leden van 50PLUS en andere geïnteresseerden uit de noordelijke provincies.

 

Helaas moet deze bijeenkomst – die gehouden zou worden in de kantine van voetbalclub Achilles 1894 op sportpark Marsdijk – worden afgezegd wegens onvoorziene politieke ontwikkelingen in Den Haag.

De bijeenkomst in Assen kan niet doorgaan omdat in de Tweede Kamer een spoeddebat plaatsvindt over het afblazen van de marinierskazerne in Vlissingen. Voor 50PLUS is dit een belangrijk onderwerp, mede omdat 50PLUS vertegenwoordigd is in de gemeenteraad van Vlissingen en in die plaats zelfs een wethouder heeft. De aanwezigheid van fractievoorzitter Henk Krol en de overige Kamerleden bij het debat is daarom vereist!

50PLUS betreurt het feit dat de bijeenkomst in Assen op 20 februari op het laatste moment moet worden geannuleerd. Wij bieden daarvoor onze welgemeende excuses aan. Het goede nieuws is dat al wel een nieuwe datum bekend is: Henk Krol komt nu op maandag 6 april naar Assen. Zelfde tijd (19.30 uur), zelfde locatie.