We zijn heel blij dat we u, de inwoners van onze mooie stad, hier mogen begroeten.

Via deze site zullen we u op de hoogte houden van onze activiteiten en nieuwtjes. Zo zijn we inmiddels al een aantal maanden heel druk bezig met de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. Elders op deze pagina vindt u informatie over de ledenvergadering van 50PLUS Eindhoven op 25 november a.s., waarvoor we alle Eindhovense leden graag uitnodigen.

50PLUS neemt in Eindhoven deel aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. De afgelopen maanden is een kerngroep bestaande uit Eindhovense 50PLUS-leden druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Inmiddels is er een concept kandidatenlijst en een concept verkiezingsprogramma.

Uitnodiging Ledenvergadering Eindhoven

Het woord is nu aan alle leden van 50PLUS in Eindhoven. Zij krijgen nu de gelegenheid om zich uit te spreken over de kandidatenlijst en over het verkiezingsprogramma.  Daarom nodigen we alle leden van 50PLUS Eindhoven van harte uit voor de Gemeentelijke Ledenvergadering die wordt gehouden op:

Lees meer...

Leden die willen meewerken aan de verkiezingscampagne in Eindhoven, zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!