Initiatiefnemer Johan Grethe uit Emmen is vanaf 2016 gaan inventariseren wie zich als kandidaat voor Emmen beschikbaar zou willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op de landelijke lijst van de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 stonden al twee 50PLUS kandidaten uit de gemeente Emmen. Dit waren Jan Fonhof en Harry Siepel. Zij hebben zich beschikbaar gesteld als kandidaat voor Emmen.

Lees meer...

Op zaterdag 11 november werd in Zwolle de Algemene Leden Vergadering gehouden en waren ook de leden van Emmen van de partij!  Voorafgaande aan de vergadering werden de moties, aanbevelingen en het Huishoudelijk Reglement nog even bij de koffie doorgenomen. Na een stevige ochtendvergadering, die tot in de middag doorliep (regeren is compromissen sluiten) kon men aan de lunch beginnen.

Lees meer...

De Selectiecommissie Drenthe heeft de kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen in Emmen aan het Hoofdbestuur voorgedragen. Op dinsdagavond 28 november aanstaande zullen de kandidaten aan de leden van 50PLUS Emmen worden voorgesteld.

De leden kunnen hierna hun stem uitbrengen voor het akkoord van de lijst.

Graag tot ziens op dinsdagavond 28 november 2017 in De Cluft, Statenweg 109, 7824 CW Emmen.

Zaal open 19.00uur aanvang 19.30uur.

Op 13, 14 en 15 oktober stonden de 50PLUSser”s uit het noorden op de Actief 50+ beurs in de TT-hal van Assen. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen was dit een mooi startpunt voor een goede samenwerking in het noorden met de partijleden van 50PLUS

In het verkiezingsprogramma van 50PLUS Emmen zullen ook zeker de dorpen van de gemeente Emmen in het programma worden meegenomen. In de afgelopen jaren was de aandacht voor ontwikkeling in Emmen vooral op de plaats Emmen zelf gericht. Juist samen met alle dorpen en buurtschappen samen is Emmen “De Stad” van Zuidoost Drenthe!

Lees meer...

U kunt u vragen of opmerkingen over de site van 50PLUS Emmen richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!