“”

Jan Fonhof

Lijsttrekker

“”

Johan Grethe

Kandidaat nummer 2

“”

Arno Grevink

Kandidaat nummer 3

“”

Jaap Bleekhuis

Kandidaat nummer 4

“”

Rinus Geertjens

Kandidaat nummer 5

“”

Harry Siepel

Kandidaat nummer 6

Arno Grevink is kandidaat nummer 3 op de lijst van 50PLUS Emmen! 

Arno zegt: Van onze maatschappij en politiek wordt verwacht, dat mensen zich maar aanpassen. Ik vind dat bij veel zaken de maatschappij en politiek zich moet aanpassen aan de mens. Ik sta voor iedereen: Jong! en Oud! die in het gat van de snelle technologie en wet- en regelgeving vallen! Proberen! Datgene wat onmogelijk lijkt, mogelijk te maken!

 

 

 

50PLUS Emmen gaat op campagne in de hele gemeente Emmen.

De kandidaten gaan de komende weken naar de markten in Emmen, Klazienaveen en Emmer-Compascuum. Ook zijn zij te vinden bij de diverse supermarkten in de wijken en dorpen van Emmen. 

Lees meer...

In het verkiezingsprogramma van 50PLUS Emmen zullen ook zeker de dorpen van de gemeente Emmen in het programma worden meegenomen. In de afgelopen jaren was de aandacht voor ontwikkeling in Emmen vooral op de plaats Emmen zelf gericht. Juist samen met alle dorpen en buurtschappen samen is Emmen “De Stad” van Zuidoost Drenthe!

Lees meer...

Het echtpaar Knigge uit Emmen verbleef op uitnodiging van 50PLUS een weekendje in Scheveningen en Den Haag. Henk Krol ontving hen in de Tweede Kamer.

Lang niet alle ouderen hebben een gouden pensioen en kunnen doen en laten wat ze willen. Er zijn genoeg gepensioneerden die moeten rondkomen van alleen AOW, soms aangevuld met een klein pensioentje.

Lees meer...

Op zaterdag 11 november werd in Zwolle de Algemene Leden Vergadering gehouden en waren ook de leden van Emmen van de partij!  Voorafgaande aan de vergadering werden de moties, aanbevelingen en het Huishoudelijk Reglement nog even bij de koffie doorgenomen. Na een stevige ochtendvergadering, die tot in de middag doorliep (regeren is compromissen sluiten) kon men aan de lunch beginnen.

Lees meer...

Jan Fonhof is nog actief werkzaam bij de Belastingdienst en zit nu namens 50Plus in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Hunze en Aa's. In het afgelopen jaar was Jan kandidaat voor de landelijke verkiezingen van de Tweede Kamer. Jan stond op de vijftiende plaats op die lijst!

Lees meer...

Op 13, 14 en 15 oktober stonden de 50PLUSser”s uit het noorden op de Actief 50+ beurs in de TT-hal van Assen. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen was dit een mooi startpunt voor een goede samenwerking in het noorden met de partijleden van 50PLUS

Initiatiefnemer Johan Grethe uit Emmen is vanaf 2016 gaan inventariseren wie zich als kandidaat voor Emmen beschikbaar zou willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op de landelijke lijst van de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 stonden al twee 50PLUS kandidaten uit de gemeente Emmen. Dit waren Jan Fonhof en Harry Siepel. Zij hebben zich beschikbaar gesteld als kandidaat voor Emmen.

Lees meer...

U kunt u vragen of opmerkingen over de site van 50PLUS Emmen richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma en Speerpunten voor Emmen

Ons volledige verkiezingsprogramma vindt u HIER

  1. Zorg, Wonen en Leefbaarheid
  2. Armoede en Laaggeletterdheid
  3. Vrijwilligers en Mantelzorgers
  4. Economie en Werkgelegenheid
  5. Veiligheid
  6. Onderwijs en Sport
  7. Openbaar vervoer (ov) en Verkeer
  8. Milieu en Duurzaamheid
  9. Natuur, Cultuur en Toerisme
  10. Samenleving en Samenwerking.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!