De stofwolken zijn nog niet helemaal opgetrokken rond de verkiezingsuitslag maar middels deze mail wil het afdelingsbestuur iedereen van harte bedanken voor de inzet en steun gedurende de afgelopen weken en op de verkiezingsdag 20 maart...
Na een woelige periode is eind januari gestart met de voorbereidingen voor de verkiezingscampagne Provinciale Staten en Waterschap Zuiderzeeland.

Lees meer...

Geachte leden van 50pluspartij Flevoland

Wij zoeken met spoed sterke mensen die er wat voor voelen om aan 50pluspartij Flevoland leiding te geven, positieve mensen die kwaliteiten hebben, weten wat ze willen en doen wat ze zeggen. Mensen die wat voor de medemens overheeft. Mensen waarop gebouwd kan worden. Maar ook mensen met een luisterend oor, empathie, inzicht, visie, die hoofd- en bijzaken kunnen scheiden en levenservaring hebben. Dat zijn nogal wat eisen, wij weten het. Maar wij als partij willen vooruit. We willen sterk worden landelijk, in onze provincie en in gemeenten. Er staat veel te gebeuren. Dat vraagt wat van de mensen die de partij sturen.

Specifiek zoeken wij een voorzitter, een penningmeester en 2 bestuursleden algemeen.

Er zijn natuurlijk ook nog andere eisen. Zo moet je wel in de provincie Flevoland wonen, minstens 1 jaar lid zijn van de partij (bij voldoende onderbouwing vanuit de afdeling kan er dispensatie worden aangevraagd), van onbesproken gedrag zijn en wat vrije tijd hebben om dat wat nodig is te doen. Spreekt dit u aan, heeft u er zin in en past u in bovenstaand profiel, meldt u zich dan aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0624528097, wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste kennismaking.