caroline schipper 360 nWaarom stemt u op mij :

Ik sta voor eerlijk en verantwoorde landbouw, natuur, visserij en gezondheid  En ik…. ik ben Caroline Schipper, 60Plus, lang werkzaam leven gehad, heel wat jaren ondernemer geweest in de biologische voeding en natuurlijk zelfzorg: gezondheid

Sinds het jaar 2000 woon ik in Flevoland en dat is dé biologische provincie van Nederland. Van oudsher is hier veel kennis omtrent de biologische landbouw. Het woord duurzaamheid is hier geboren.
Flevoland is rijk aan water. En zet zich in voor schoon en aantrekkelijk water, voor veilige dijken en voor een watersysteem dat functioneert voor het dagelijks gebruik.

In de provincie is er ook sterke groei van het aantal ouderen, dat heeft allerlei gevolgen, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenvoorziening, gezondheidszorg en ouderenzorg.
Maar door de eenzaamheid voelen veel mensen het gemis van verbondenheid met anderen Binnen Flevoland is de eenzaamheid het grootst in bv Lelystad, Almere en op de 3e plaats Zeewolde.
Hoofdzaak is goede voeding, goed water en goede gezondheid,we willen goed oud worden.

Door mijn enthousiasme, liefde en zorg voor de “oudere mens” wil ik in de Staten me vooral bezighouden met voeding. Deze is van grote invloed op de welvaartsziekten en heeft invloed op de gezondheid zonder vuile stoffen. Bovendien heeft Flevoland dat allemaal.

Dat is zorgen voor u, een kwalitatief goede landbouw, natuur, visserij en water lopen.
Dat is wat mij beweegt, stem op Caroline Schipper uit Almere