johan ten hoove 360aVoor 50PLUS lid Provinciale Staten Groningen en fractievoorzitter

Ik woon alweer een paar jaar in de stad Groningen waar ik samen met mijn vrouw (inmiddels 46 jaar mee getrouwd) geniet van de vele dagelijkse activiteiten die op ons pad komen. Met name als de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen.

De laatste 15 jaar heb ik voornamelijk in de gezondheidszorg gewerkt als adviseur en bestuurder. Momenteel ben ik nog adviseur van de interne geneeskunde bij het UMCG, voorzitter van de Rollyside FC Groningen en tevens lid van het supporterscollectief binnen FC Groningen. Ook ben ik voorzitter van MIVA UNITED en maak ik deel uit van de Adviesraad UEFA voor gehandicapte supporters. Voor 50PLUS Groningen ben ik interim-voorzitter.

Lees meer...

DINAH foto bij fractieaVoor 50PLUS Fractievertegenwoordiger Provinciale Staten in Groningen

Ik ben geboren in het Drentse dorpje Gasselternijveenschemond. Getrouwd, 1 dochter en 2 kleinkinderen.

Tot voor kort was ik werkzaam en woonachtig in Stadskanaal. Nu woon ik samen met mijn partner in Blauwestad, op een prachtig plekje aan het water. Mijn carrière bracht ik door in de wereld van het theater waar ik mij o.a. bezighield met tekstschrijven, communicatie en de organisatie van jeugd- en jongerentheater. Daarnaast was k in mijn vrije tijd sportleider en maakte ik deel uit van meerdere besturen. Momenteel ben ik actief als Traumatherapeut en schrijf ik teksten met een filosofische, maatschappijkritische insteek.

Lees meer...