thumbnail zonder u geen 50PLUS

 

Iedereen welkom

Bij deze gezellige, informatieve bijeenkomst – die om 19.00 uur begint en tot uiterlijk 22.00 uur duurt – is iedereen welkom, lid of geen lid van 50PLUS, stemmer of geen stemmer. De aanwezigen hebben de keus uit gespreksthema’s als AOW, pensioen, ouderenzorg, seniorenhuisvesting, leeftijdsdiscriminatie, klimaat, veiligheid in de wijk en Europa. De toegang is gratis en koffie of thee staan klaar.

Assen, donderdag 20 februari 2020: kantine vv Achilles 1894, sportpark Marsdijk, Martin Luther Kingweg 11 om 19.00 uur

 

man in wheelchair editWaarom is er tijdens het Groninger Sportgala geen categorie voor mindervalide sporters? Dat vraagt fractie 50PLUS in Provinciale Staten zich af.
'Helaas hebben wij moeten constateren dat mindervalide sporters wel voorgedragen konden worden, maar dat er niemand uit deze groep gekozen is', zegt Statenlid Johan ten Hoove.

Lees meer...

Statenlid Johan ten Hoove van 50PLUS is dit jaar de winnaar van de Klare Taal Bokaal 2019. Volgens de jury, die bestaat uit jongeren van de Jongeren Adviesraad, sprak hij de meest begrijpelijke taal tijdens de behandeling van de begroting op 13 november. De Klare Taal Bokaal werd dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan een provinciepoliticus. Eerder wonnen Gert Engelkens van de PvdA, Stieneke van der Graaf van de ChristenUnie en Tim Zwertbroek van D66 de prijs. 

Klare Taal Bokaal

Lees meer...

resmije zeqiri

Dag allemaal,

Als nieuw fractiemedewerker bij 50PLUS Groningen wil ik mijzelf graag even voorstellen. Ik ben Resmije Zeqiri. Ik studeer momenteel aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Ik volg daar de opleiding Rechtsgeleerdheid met de specialisatie Juridische Bestuurskunde. Een hele leuke opleiding, waarbij ik de kennis die ik heb opgedaan graag wil gebruiken om mij zo goed mogelijk in te zetten voor 50PLUS Groningen. Als fractiemedewerker zal ik mij bezig gaan houden met veel ondersteunde taken. Mocht u in de toekomst vragen hebben, voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik zal mijn uiterste best doen, om u dan zo goed mogelijk te helpen. Ik zie uit naar een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Resmije Zeqiri

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.