ALV 2002 03 21 HoofddorpVanwege het coronavirus gaat de Algemene Vergadering in Hoofddorp op zaterdag, 21 maart 2020 niet door. 

Bij 50PLUS staat de gezondheid van iedereen voorop; onder de huidige omstandigheden is het houden van een algemene vergadering waar veel leden samenkomen niet verantwoord.

De algemene Ledenvergadering wordt doorgeschoven naar 23 mei 2020.

De stemming over de voorzitters van de programma - en de kandidaten-commissie zal langs elektronische weg geschieden. Hiervoor ontvangen de leden een mailbericht. De leden die niet over een emailadres beschikken worden per post benaderd.

Geert Dales
Voorzitter

 

man in wheelchair editWaarom is er tijdens het Groninger Sportgala geen categorie voor mindervalide sporters? Dat vraagt fractie 50PLUS in Provinciale Staten zich af.
'Helaas hebben wij moeten constateren dat mindervalide sporters wel voorgedragen konden worden, maar dat er niemand uit deze groep gekozen is', zegt Statenlid Johan ten Hoove.

Lees meer...

Statenlid Johan ten Hoove van 50PLUS is dit jaar de winnaar van de Klare Taal Bokaal 2019. Volgens de jury, die bestaat uit jongeren van de Jongeren Adviesraad, sprak hij de meest begrijpelijke taal tijdens de behandeling van de begroting op 13 november. De Klare Taal Bokaal werd dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan een provinciepoliticus. Eerder wonnen Gert Engelkens van de PvdA, Stieneke van der Graaf van de ChristenUnie en Tim Zwertbroek van D66 de prijs. 

Klare Taal Bokaal

Lees meer...