resmije zeqiri

Dag allemaal,

Als nieuw fractiemedewerker bij 50PLUS Groningen wil ik mijzelf graag even voorstellen. Ik ben Resmije Zeqiri. Ik studeer momenteel aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Ik volg daar de opleiding Rechtsgeleerdheid met de specialisatie Juridische Bestuurskunde. Een hele leuke opleiding, waarbij ik de kennis die ik heb opgedaan graag wil gebruiken om mij zo goed mogelijk in te zetten voor 50PLUS Groningen. Als fractiemedewerker zal ik mij bezig gaan houden met veel ondersteunde taken. Mocht u in de toekomst vragen hebben, voelt u zich dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik zal mijn uiterste best doen, om u dan zo goed mogelijk te helpen. Ik zie uit naar een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Resmije Zeqiri

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De A.L.V. wordt gehouden op donderdag 24 oktober / 19:30 uur in het
Woonzorgcentrum De Es in Groningen. Adres: Beukenlaan 56 (Selwerd).

https://www.zinnzorg.nl/locaties-wijken/de-es

wooncentrum de Es

Agenda: o.a. verkiezing nieuwe bestuursleden en terugblik afgelopen jaar.

Als u wilt, kunt u gezellig en geheel gratis met ons mee-eten. Laat het ons weten als wij op u kunnen rekenen! U bent van harte welkom! De maaltijd begint om 18:00 uur. Voor de vergadering om 19:30 uur geldt een vrije inloop, maar u mag uw komst uiteraard ook aanmelden bij secretaris Kor de Vries.

Voor de vergadering om 19:30 uur geldt een vrije inloop, maar u mag uw komst uiteraard ook aanmelden bij secretaris Kor de Vries. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Iedereen heeft er recht op om gewoon met het openbaar vervoer naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Johan Ten Hoove legt in dit interview uit waarom. Er is ook aandacht voor de problemen als gevolg van de gaswinning in Groningen.

 

 

groningen1608

De verkiezingen voor de Provinciale Staten werden door landelijke thema's gedomineerd, maar dat hebben de provincies ook aan zichzelf te wijten. Foto Archief Corné Sparidaens

Dagblad van het Noorden, 16 augustus 2019

De provinciale overheid is te veel een instituut dat zich beperkt tot kerntaken. Zij vervult haar democratische rol pas goed als zij als hoeder van de burger optreedt, weet wat die nodig heeft en daarnaar handelt.

Ondergesneeuwd door de verkiezingen voor de Eerste Kamer, deden de provinciale verkiezingen van maart er niet echt toe. Het in het zadel houden van het kabinet Rutte III was tot belangrijkste inzet van de stembusstrijd gemaakt. Het provinciale beleid werd daarmee ondergeschikt aan het landsbelang. Dat dit kon gebeuren, heeft voor een groot deel te maken met een te gering democratisch gehalte van de (provinciale) overheid zelf.

Lees meer...