Het AOW-bedrag dat alleenstaande gepensioneerden ontvangen is krap 17 euro meer dan vorig jaar. Toch gaan veel senioren er niet op vooruit. Dat komt door de vele stijgende kosten die ook ouderen voor hun kiezen krijgen. "De AOW wordt zo uitgehold", stelt lijsttrekker Liane den Haan.

Lees meer...

50PLUS heeft met verbijstering kennisgenomen van het pleidooi van De Nederlandsche Bank om de eigen woning over te hevelen naar Box 3. “Dat is onbespreekbaar,” stelt lijsttrekker Liane den Haan. “Handen af van de eigen woning!”

Eigen huis - Foto: Olenka Sergienko (Pexels)

Lees meer...

50PLUS eist: pensioenkortingen gaan definitief van de baan, pensioenen worden geïndexeerd en het koopkrachtverlies van 20 procent wordt gerepareerd. Uw pensioen op peil, daar heeft u recht op! Doe mee en teken de brief aan minister Koolmees.

Actie Pensioen op peil!

Lees meer...

Samen met alle collega's van 50PLUS presenteert lijsttrekker Liane den Haan hier ons (concept)verkiezingsprogramma, met daarin onder meer:

verrekijker

Lees meer...

Het partij bestuur van Groningen heeft de dagelijkse leiding over de partij 50PLUS in de Provincie Groningen. 
Politici en vrijwilligers van onze partij werken keihard om de 50PLUS idealen te verwezenlijken.
Het provinciebestuur van 50PLUS Groningen werkt samen met de Gemeenten en Provinciale Staten van Groningen om samen 50PLUS op de kaart te zetten in de Provincie Groningen.
Het provinciebestuur van Groningen wordt ondersteund door het landelijk bureau.

Lees meer...