MaroBrouwerAchtergrond:

Werkzaam in het middenkader van verschillende bedrijven ZZP’er Vele jaren politiek actief 16 Jaar raadslid Delfzijl (tot 2017)

Momenteel actief als:

Zelfstandige jachthavenmeester te Delfzijl

Hier sta ik voor:

Ik wil mij graag inzetten voor onze mooie Provincie. Samen met 50PLUS sta ik voor een evenwichtige verdeling van de lasten en lusten. Bijvoorbeeld de windmolens: ik vind dat de provincie Groningen, (wij dus) meer dan genoeg heeft bijgedragen aan de invulling hiervan, met name in de regio Delfzijl.

 

Vanaf nu wil ik alleen nog maar windmolens op zee. Een ander item is de positie van vijftig plusser op de arbeidsmarkt. Zelf heb ik aan den lijve ondervonden wat het betekent om te worden ontslagen op vijftigjarige leeftijd, en de minimale kansen die je krijgt om terug te keren in een werkzaam leven. Daarom vind ik dat leeftijdsdiscriminatie met met hand en tand moet worden bestreden. Verder houdt mij het verhogen van de pensioenleeftijd erg bezig. Deze moet weer terug gebracht worden naar 65. Dat is ook een van de redenen dat ik mij heb afgewend van de partij waar ik eerst bij betrokken was. Al met al: er is werk aan de winkel, samen met 50PLUS ben ik er klar voor om die strijd aan te gaan!