Met het vertrek van voorzitter Johan ten Hoove naar de provincie als statenlid, is de functie van voorzitter vacant geworden. Nog twee andere leden (Dinah Hagedoorn en Ingrid Voerman) zullen vanwege hun nieuwe taak als commissiewoordvoerder en fractieondersteuner aftreden. Deze drie vrijgekomen plekken willen we graag weer opvullen. Er is ook behoefte aan ervaring op het gebied van website-onderhoud, tekstschrijven en social media.

Belangstelling voor een bestuursfunctie? Stuur een motivatiebrief naar de secretaris van 50PLUS Groningen. U kunt ook eerst contact met hem opnemen voor meer informatie. In het najaar van 2019 wordt een bestuursverkiezing gehouden en daarbij komen alle functies vacant.

Het gros van het bestuur heeft zijn zittingsperiode van drie jaar er opzitten.Het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) wordt op een ledenvergadering in functie gekozen.Secretariaat: K.H. de Vries Bartholomeus van der Helststraat 35 - 9601 CA Hoogezand Tel: 0598 39 44 88. E-mail: