Alles in de buurt

Veldspaat buitenkant gebouw min 1

 

Appartementencomplex Veldspaatflat ligt in het westen van de stad Groningen, in de leuke en gezellige wijk Vinkhuizen. Het is een levendige groene omgeving. 

 

Op ongeveer 500 meter afstand vindt u onder andere een supermarkt, een bakker, een slager, een drogist, een apotheek en ABN Amro. Ook is er iedere week een markt.

 

Wonen in een prettige omgeving 

In de Veldspaatflat heeft u de privacy en geborgenheid van uw eigen woning. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen verzorgingshuis van Dignis. Hier is een winkel, een kapper en een pedicure aanwezig. Wilt u andere mensen ontmoeten of genieten van een maaltijd of drankje dan kunt u terecht in het (wijk)restaurant van Dignis. Ook  worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals bingo, klassiek uurtje, sjoelen, kaarten en muziekoptredens.

Het kabinet trekt 20 miljoen euro extra uit voor de bouw van duizenden seniorenwoningen, dankzij de inzet van 50PLUS. “Met die 20 miljoen kunnen direct plannen die op plank liggen worden uitgevoerd”, zegt een tevreden Kamerlid Gerrit Jan van Otterloo, die samen met senator Martin van Rooijen lobbyde voor deze investering. “Het gaat om 5700 woningen op ongeveer 170 verschillende plekken. Door het extra geld kan op korte termijn al de schop de grond in.”

Statenlid Johan ten Hoove van de Provinciale Staten Groningen gaf dit ook al aan tijdens de algemene beschouwingen. Mooie samenwerking met de Tweede Kamer 50PLUS en de Provincie Groningen 50PLUS.