Waar vindt u het campagneteam van 50PLUS Hardenberg?

- Op 11 november in Slagharen en Gramsbergen
- Op 18 november in Dedemsvaart en Balkbrug

Lees meer...

Wil je actief invloed uitoefenen op het beleid in je gemeente? Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je gemeente? Wil je lid worden van 50PLUS? Wil je ontdekken of de politiek iets voor je is? Heb je kennis van of interesse in de gemeentelijke beleidsterreinen? Zou je wellicht interesse hebben voor een plek op de kandidatenlijst in 2018? Wordt dan steunfractielid!

Lees meer...

50PLUS wil in 23 gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat onder meer om Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Hardenberg. Door de regionale besturen van 50PLUS waren in totaal ongeveer 50 gemeenten voorgedragen. Het bestuur heeft uiteindelijk over 23 een ,,voorlopig positief besluit genomen''. Relatief grote plaatsen waar de partij ook in de gemeenteraad wil zijn Assen, Almere, Apeldoorn, Nijmegen, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Lees meer...

Het Landelijk hoofdbestuur van 50PLUS heeft toestemming gegeven voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hardenberg. Hardenberg is daarmee vooralsnog de enige gemeente in Overijssel waar 50PLUS gaat strijden voor een raadszetel. 50PLUS is Landelijk in de Eerste en Tweede kamer, maar ook Provinciaal en in de waterschappen niet meer weg te denken als serieuze onderhandelingspartner.

Lees meer...

Op 18 oktober organiseert het bestuur van 50PLUS Overijssel een vergadering voor de leden van 50PLUS Hardenberg. Hierbij worden de kandidaten met de advieslijst voor de gemeenteraads-verkiezingen op 21 maart 2018 in Hardenberg gepresenteerd.

De ledenvergadering wordt gehouden in het gemeentehuis van Hardenberg en begint om 19.30 uur. Het bestuur verzoekt u zich hiervoor aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.