“”

Gijs schuurman

Lijsttrekker

“LINDA VERSCHUUR-OTTER”

LINDA VERSCHUUR-OTTER

Kandidaat nummer 2

“3. ED HOEKSTRA”

ED HOEKSTRA

Kandidaat nummer 3

“ 4 .HANNEKE SCHUURMAN”

HANNEKE SCHUURMAN

Kandidaat nummer 4

“5.TON RIJGHARD”

TON RIJGHARD

Kandidaat nummer 5

“ 6. Ruud Bosch”

Ruud Bosch

Kandidaat nummer 6.

50PLUS wil in 23 gemeenten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat onder meer om Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Hardenberg. Door de regionale besturen van 50PLUS waren in totaal ongeveer 50 gemeenten voorgedragen. Het bestuur heeft uiteindelijk over 23 een ,,voorlopig positief besluit genomen''. Relatief grote plaatsen waar de partij ook in de gemeenteraad wil zijn Assen, Almere, Apeldoorn, Nijmegen, Breda, Den Bosch en Tilburg.

Lees meer...

Regelmatig stuurt het campagneteam van Overijssel een nieuwsbrief naar haar leden in Hardenberg.

Heb je ook iets wat je graag in deze nieuwsbrief wilt hebben stuur dit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor nieuwsbrief 1 van oktober

Wil je actief invloed uitoefenen op het beleid in je gemeente? Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in je gemeente? Wil je lid worden van 50PLUS? Wil je ontdekken of de politiek iets voor je is? Heb je kennis van of interesse in de gemeentelijke beleidsterreinen? Zou je wellicht interesse hebben voor een plek op de kandidatenlijst in 2018? Wordt dan steunfractielid!

Lees meer...

Tijdens de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 bekendgemaakt. Op advies van selectiecommissie en bestuur van 50PLUS Overijssel heeft de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld conform de voordracht.

Lees meer...

Het Landelijk hoofdbestuur van 50PLUS heeft toestemming gegeven voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hardenberg. Hardenberg is daarmee vooralsnog de enige gemeente in Overijssel waar 50PLUS gaat strijden voor een raadszetel. 50PLUS is Landelijk in de Eerste en Tweede kamer, maar ook Provinciaal en in de waterschappen niet meer weg te denken als serieuze onderhandelingspartner.

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!