Tijdens de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 bekendgemaakt. Op advies van selectiecommissie en bestuur van 50PLUS Overijssel heeft de ledenvergadering van 50PLUS Hardenberg de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld conform de voordracht.

gijs1vrijstaand50plus edited 1De kandidaat-raadsleden

Gijs Schuurman uit Hardenberg is verkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gijs stond tijdens de gemeenteraads-verkiezingen van 2014 nog op de 2e plaats voor de inmiddels opgeheven partij Liberaal Hardenberg. Op nummer 2 staat Linda Verschuur-Otter uit Slagharen. Derde kandidaat is Ed Hoekstra uit Dedemsvaart. Op nummer vier de twintigjarige Hanneke Schuurman uit Hardenberg. Op nummer 5 Ton Rijghard uit Hardenberg. Op nummer 6 Wim Viskaal uit Slagharen. Op nummer 7 J.Z. Van der Schaaf uit Dedemsvaart en op nummer 8 Ruud Bosch uit Hardenberg. Op nummer 9 J. Hooghart uit Slagharen en op nummer 10 Mevr. Wil Gerhart uit Hardenberg.

Verkiezingsprogramma

Het verkiezingsprogramma wordt op dit moment geschreven rondom een drietal thema’s; Werk, Welzijn en Wonen, beter openbaar vervoer van en naar de buitengebieden en het parkeerbeleid in Hardenberg, aldus lijsttrekker Gijs Schuurman. Voor meer informatie over 50PLUS Hardenberg: www.50plushardenberg.nl