Tijdens de verkiezingscampagne gaan de kandidaten van 50PLUS Hardenberg in debat met kandidaat gemeenteraadsleden van andere partijen. Op 8 maart - internationale vrouwendag -  is er een discussie-/debatavond voor vrouwen in de Baron in Dedemsvaart.

LindaOp deze avond kunnen vrouwen samen bepalen wat de belangrijkste onderwerpen zijn; dingen waarvan zij vinden dat er iets mee moet gebeuren. Namens 50PLUS Hardenberg zullen kandidaat nr. 2 Linda Verschuur-Otter en Hanneke Schuurman (4) aanwezig zijn. De avond begint om 19.30 uur (de zaal is open om 19.00 uur) en de toegang is gratis.


EdOp maandagavond 12 maart organiseert LTO Vechtdal in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een agrarische politieke avond bij Zaal Mulder, Gramsbergerweg 68 in Hardenberg! Deze avond is voor iedere agrarier toegankelijk, dus ook voor niet-leden! Namens 50PLUS Hardenberg zal kandidaat nr. 3 Ed Hoekstra aan dit debat deelnemen. De avond begint om 19.45 uur.


Op 15 maart organiseert Plaatselijk Belang Slagharen een politiek debat voor de inwoners van Slagharen. Namens 50PLUS Hardenberg  zal Linda Verschuur-Otter, zelf ook woonachtig in Slagharen, aan dit debat deelnemen.
Het debat wordt gehouden in de Kronkelhoek en begint om 19.30 uur.