Ook 50PLUS Helmond heeft groen licht gekregen van het Hoofdbestuur om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Eerder had al het Provinciaal Bestuur het voornemen uitgesproken om mee te doen.

Dit was voor de heren Frans Mol, Jan van Aert en Rinus van Weert als regiocoördinator het signaal om aan de slag te gaan. Er werd een campagne team gevormd dat in de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om o.a. te komen tot een verkiezingsprogramma, een kandidatenlijst en een campagneplan. Het woord is nu aan de 50PLUS leden van Helmond om zich tijdens een Gemeentelijke Ledenvergadering uit te spreken over met name het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst. Deze vergadering wordt gehouden op 6 december.

Wilt u nadere informatie over deze vergadering, of wilt u meehelpen om van de campagne in Helmond een succes te maken, neem dan contact op met de regiocoördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Helmond zijn we er klaar voor!

Ook in Helmond doen we als 50PLUS mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. In Helmond is inmiddels ruim 40% van de inwoners vijftigplusser, en daarom is het hoog tijd dat er een partij komt die oog heeft voor hun belangen. En dat is natuurlijk 50PLUS.

Op de kandidatenlijst zullen zowel ervaren politici als ook bevlogen mensen staan voor wie gemeentepolitiek een nieuwe ervaring is. Deze mensen kijken met een positief kritische blik naar wat er in de stad gebeurt, en zijn uitermate gemotiveerd om het geluid van 50PLUS ook in de Helmondse gemeenteraad te laten klinken. En om met hun enthousiasme en levenservaring nieuwe wegen in te slaan om de problemen in Helmond de baas te worden, en zo nieuw elan te brengen in de Helmondse gemeentepolitiek.

We streven in Helmond naar een stad waar het voor iedereen goed wonen is in een zo nodig aangepaste maar altijd veilige omgeving. De eigen buurt, de eigen wijk is daarbij belangrijk.

En voor als de gezondheid niet optimaal is, is er goede zorg, liefst in de eigen thuissituatie. Goed openbaar vervoer voor alle delen van de stad is vanzelfsprekend. Criminaliteit wordt adequaat bestreden met voldoende inzet van middelen. Behoud van werk en inkomen dient vanzelfsprekend te zijn, ook voor vijftigplussers.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!