De gemeenteraadsverkiezingen zijn voor 50PLUS in Helmond succesvol verlopen.

De uitslag van de gemeenteraadsverkiezing in Helmond is voor 50PLUS heel bevredigend. Het team in Helmond wist meteen met 3 zetels in de raad te komen, een hele prestatie. Jacqueline Bach, die op de 3e plaats op de lijst stond, wist zelf met voorkeursstemmen als 2e te eindigen.

De 3 raadsleden in overleg 360SqrIn een officiële raadsvergadering op 29 maart 2018 zijn voor 50PLUS de kandidaten Frans Mol, Jacqueline Bach en Jan van Aert beëdigd als leden van de gemeenteraad van Helmond. Op de foto links ziet u onze raadsleden in overleg voorafgaand aan de beëdiging.

50PLUS Helmond wenst hen veel succes in hun raadswerk, dat we met belangstelling zullen blijven volgen.

Het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 van 50PLUS in Helmond is samengesteld door een aantal actieve Helmondse 50PLUS leden, die samen het campagneteam vormen. Dit verkiezingsprogramma is vervolgens besproken in de GLV op 6 december en met algemene stemmen aangenomen.

Het 50PLUS programma van Helmond richt zich op alle Helmonders van jong tot oud, en is gericht op het meedoen van iedereen in de samenleving. Niemand mag ongewild aan de kant blijven. Dit principe komt tot uiting in de volgende punten:

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!