Er komt een nieuw hoofdbestuur van 50PLUS. De functies van voorzitter, secretaris, penningmeester en algemene bestuurslid staan open voor geïnteresseerden.

 

Op zaterdag 4 juni houdt 50PLUS zijn Algemene Ledenvergadering. Eén van de agendapunten is de bestuursverkiezing. Er wordt een nieuw bestuur gekozen: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en 6 algemene bestuursleden.

 

John Struijlaard, de huidige voorzitter van 50PLUS, heeft besloten om na ruim 2,5 jaar de voorzittershamer over te dragen.“Ik zal mij binnen 50PLUS meer op politieke en maatschappelijke zaken gaan richten”, vertelt John Struijlaard. “En omdat ik een goede scheiding tussen politiek en vereniging uitermate belangrijk vind, heb ik – na een zorgvuldige afweging en rijp beraad – besloten om het voorzitterschap van de vereniging 50PLUS neer te leggen. Het nieuwe Hoofdbestuur kan in ieder geval ook in de toekomst op mijn steun en als voorzitter opgedane ervaring rekenen.”

 

Ook de bestuursleden Wim van Overveld, Ruud Bakkers en Frits Colnot zullen aftreden. De overige bestuursleden zijn opnieuw verkiesbaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een bestuursfunctie binnen 50PLUS, dan kunt u solliciteren op de vacature. Hieronder kunt u de functieprofielen lezen. 

 

Voorzitter [klik hier]

Secretaris [klik hier]

Penningmeester [klik hier]

Bestuurslid [klik hier]

 

Wilt u solliciteren? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Motiveer uw sollicitatie (maximaal 200 woorden), geef duidelijk aan welke functie u ambieert en stuur een cv mee. Uw sollicitatie kunt u tot en met zaterdag 30 april 2016 indienen. Leden kunnen ook andere mensen als kandidaat voordragen. Indien die kandidaten lid blijken te zijn, zal hun gevraagd worden, of zij die kandidatuur aanvaarden.