Op 20 maart 2019 koos u uw kandidaten voor de Provinciale Staten.
Onderstaande bestuurders gaan voor u aan de slag met dit verkiezingsprogramma!

 

-     Paul van der Starre

-     Marc van Rooy

-     Marina Reigwein  (Burger statenlid)

 

Terug naar de Hoofdpagina

Paul ZW 360Mijn fascinatie met Flevoland gaat terug naar 1963 toen ik als 6-jarige jongen een spannend avonturenverhaal las over 3 jongens die vanuit Nagele in een gammele roeiboot de oversteek over het Ketelmeer waagden. Naar de splinternieuwe drooggevallen polder. Het zal dan ook niet geheel toevallig zijn dat ik als (bijna) pionier in 1980 de sleutel van mijn eerste huis in Almere haven kreeg. Hier ben ik getrouwd, zijn mijn kinderen geboren en run ik een communicatie adviesbureau.

Lees meer...

marc vk zwAls 55-jarige ben ik een ‘jonge’ 50Plusser. Na vele jaren over de hele wereld te hebben gewoond, woon ik nu al 18 jaar in Flevoland. Als bedrijfskundige en marketeer heb ik met veel verschillende mensen samengewerkt. Vooral in het buitenland heb ik geleerd dat iets terug geven aan de samenleving belangrijk is. Sinds vele jaren heb ik diverse politieke partijen (gevraagd én ongevraagd) inhoudelijk advies gegeven over complexe dossiers.

Lees meer...

Marina Reigwein zw 360Geboren en getogen in de Randstad, ben ik na een actief maatschappelijk leven samen met mijn inmiddels overleden man in 2000 verhuisd naar Zeewolde. Na een aantal jaren actief te zijn geweest als secretaris bij een grote landelijke belangenvereniging en afdelingsvoorzitter van een activiteitenclub, heb ik me verdiept in de politiek in Flevoland. Heb een cursus Politiek Actief bij de Provincie gevolgd en diverse Statenvergaderingen bijgewoond. In die periode ben ik ook als secretaris benoemd van het bestuur van 50Plus Flevoland.
Ik ben nu gevraagd om de functie van burgerstatenlid te vervullen waarop ik positief heb gereageerd,

Lees meer...