De peilingen geven een stijgende trend aan. 50PLUS staat op 1 tot 4 zetels. Bij geen enkele andere partij is dat zo spannend. “Laten we ons niet rijk rekenen”, zegt lijsttrekker Henk Krol, “maar bemoedigend is het natuurlijk wél.”

Henk Krol reist deze laatste dagen, net als tijdens de hele campagne, van bijeenkomst naar bijeenkomst in stad en land. “Onderweg kom ik overal onze posters tegen. Ze knallen je van de borden tegemoet. Dat is hartverwarmend. Ik realiseer me telkens weer dat hardwerkende vrijwilligers die hebben neergehangen. Ik ben ze daar intens dankbaar voor.”

Vandaag gingen de stembuusen open. Vanavond zijn alle leden van 50PLUS welkom in Hotel Victoria om de overwinning te vieren. Victoria ligt recht tegenover het Centraal Station in Amsterdam en is dus voor iedereen makkelijk bereikbaar.

We kunnen daar op twee grote schermen kijken naar de verkiezingsprogramma’s op Nederland en RTL. Veel media komen kijken. Natuurlijk is Henk Krol er aanwezig en zijn er enkele bijzondere optredens. Journalisten van radio, tv en kranten zullen er ons bezoeken. De avond wordt gepresenteerd door Peter Derksen.

Eventueel kunnen bezoekers blijven slapen in het prachtige hotel. Daarvoor kunt u bellen met de hotelreceptie: 020 - 62 34 255. Voor leden van 50PLUS geldt een gereduceerde prijs.