Beste 50PLUS leden,

Het provinciaal bestuur van Zuid-Holland organiseert op woensdag 23 september a.s. een Meet & Greet met kandidaat lijsttrekker Liane den Haan. 

Zoals u wellicht vernomen heeft organiseert 50PLUS op zaterdag 3 oktober 2020 een on-line Algemene Ledenvergadering met belangrijkste onderdeel de lijsttrekkersverkiezing waar de nieuwe lijsttrekker van 50PLUS gekozen zal worden. Er zijn 6 kandidaten waaruit u kunt kiezen t.w.:

  • Jan Frans Brouwer 
  • Rene Graafsma
  • Liane den Haan
  • Leonie Sazias
  • Ellen Verkoelen
  • Corrie van Brenk

De meeste kandidaten zijn bekend binnen 50PLUS echter Liane den Haan is voor veel leden een geheel nieuwe naam. Daarom vindt het provinciaal bestuur van Zuid-Holland het belangrijk dat u als lid kennis kunt maken met Liane en haar vragen kunt stellen op deze speciale Meet & Greet avond. 

Het Hoofdbestuur van 50PLUS heeft Liane als enige voorgedragen als kandidaat lijsttrekker voor de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021. Het HB ziet in Liane de enige kandidaat die in staat is om 50PLUS terug te brengen op het oude niveau. Als directeur van de ouderenbond ANBO kent zij als geen ander de ouderenzaken. Daarnaast heeft ze een breed netwerk en is ze in staat de belangen van de ouderen te behartigen. 

Op deze Meet & Greet avond kunt kennis maken met Liane en haar vragen stellen over zaken zoals woningbouw voor ouderen, pensioenen, leeftijdsdiscriminatie, koopkracht, werkgelegenheid etc. De avond zal gehouden worden in de locatie Café Spetters in Zoetermeer. Deze locatie is geschikt om 80 belangstellenden te ontvangen met de naleving van de corona maatregelen. Wij vragen u daarom om u vooraf op te geven als u deel wilt nemen aan deze Meet & Greet. 

Mocht u verhinderd of niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn, dan kunt u ook uw vraag vooraf schriftelijk doorgeven zodat wij Liane uw vraag kunnen voorleggen op deze avond. 

U kunt uw vraag tot maandag 21 september mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meet & Greet Liane den Haan

  • Woensdag 23 September 2020
  • Inloop vanaf 19.30 uur
  • Aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur

Café Spetters, Oostwaarts 13, 2711 BA, Zoetermeer (Stadshart)

www.spetters.nl

Makkelijk te bereiken met het OV (randstadrail 3 en 4 halte Stadhuis) 2 minuten lopen

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarages nabij. De eerste twee uur is het gratis parkeren. Eerste kopje koffie of thee is gratis en staat voor u klaar. 

Aanmelden voor deze avond kunt u doen tot maandag 21 september via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Subcategorieën