Op dinsdag 5 september hebben 50PLUS Gelderland en Verenigde Senioren Partij Nijmegen (VSP) in een gezamenlijke persconferentie bekend gemaakt dat overeenstemming is bereikt dat de VSP over gaat naar 50PLUS en onder deze naam deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zal de VSP onder hun eigen naam blijven deelnemen aan de gemeenteraad van Nijmegen. Na de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zal VSP in Nijmegen ophouden te bestaan. Door de samenvoeging is er een direct verband met de landelijke politiek.  In Nijmegen wonen veel 50- plussers, de komende jaren zal deze leeftijdsgroep sterk groeien. Vertegenwoordiging van de 50- plussers en het verdedigen van hun belangen op lokaal niveau is een regelmatig gehoorde wens van de kiezers van 50PLUS.

De komende tijd is er nog veel werk aan de winkel. Er zijn kandidaten nodig voor de kandidatenlijst, fractievolgers en mensen die mee willen helpen om van de campagne een succes te maken. Indien u hier een bijdrage aan wilt leveren neemt u dan contact op met de voorzitter van 50PLUS Gelderland?

U kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-25082401, zijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!