Door zijn sociaal-maatschappelijke betrokkenheid is Hans van Deurzen, politiek actief geworden sinds 2002. Van 2002 tot 2014 is Hans een betrokken en actieve fractievolger geweest van de Verenigde Senioren Partij (VSP) in Nijmegen, deze partij was in 1998 opgericht door de heer Michel Hulskorte. Hans is vanaf 2014 -heden gemeenteraadslid bij de VSP. Eind 2017 is overeengekomen dat de VSP en 50PLUS samengaan onder de naam 50PLUS Nijmegen. 

Vanaf maart 2018 zal Hans van Deurzen de 50PLUS partij in Nijmegen leiden.

Lees meer...

Een sterke ouderenpartij in Nijmegen

Door haar inzet in de afgelopen 20 jaar heeft de Verenigde Senioren Partij Nijmegen (VSP) de belangen van de Nijmeegse burgers met verve behartigd. Waarvoor onze bijzondere dank aan de kiezers.

Een andere belangrijke politieke gebeurtenis was de deelname van de VSP aan de coalitie (SP-GroenLinks-PVDA-De Nijmeegse fractie) met als hoogtepunt dat wij een wethouder hebben mogen leveren. Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat de VSP in Nijmegen een belangrijke politieke speler is geworden.

Maar politiek is vooruitzien. Want het politieke landschap is voortdurend in beweging. In de afgelopen jaren zijn veel Nederlanders zich bewust geworden van de bedreigde positie van 50-plussers, gehandicapten en andere kwetsbare groepen in de samenleving. De landelijke 50PLUS partij is ontstaan om sterk op te komen voor de belangen van deze groepen.

Lees meer...

Subcategorieën

2017 10 23 iconen gemeenteraadsverkiezingen nijmegen

Kandidaten Nijmegen

Will Reichgelt (3)

will 3

Will Reichgelt is 69 jaar, is een 5e generatie Nijmegenaar en trots op zijn stad. 

Lees meer...

Jacintha Pesulima (4)

jacinth2 360Jacintha is geboren en getogen in Nijmegen. Jacintha maakt zich hard voor sociale rechtvaardigheid. Ze wil de werkgelegenheid van 50 plussers vergroten en de maatschappelijke deelname van ouderen versterken.

Lees meer...

John Peters (5)

john2 360John Peters vindt Nijmegen een stad voor iedereen. Nijmegen staat bekend als studentenstad, maar in Nijmegen is bijna 35% van de inwoners ouder dan 50 jaar en dat vind je niet terug in de raad.

Lees meer...

Agenda Nijmegen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!