50PLUS en de Partij van de Ouderen slaan voor uw toekomst de handen ineen met een gezamenlijke lijst voor de Provinciale Staten van Noord-Holland.
Voor een toekomst waarin wél oog is voor de helft van Nederland die oppast op de kleinkinderen, beleefd op de beurt wacht en vervolgens alles afgepakt ziet worden: pinautomaten, brievenbussen, zorgvoorzieningen, bushaltes, wijkagenten, thuiszorg. Om nog maar te zwijgen over de verhogingen van de energiekosten en de zorgkosten. Hoezo gaan wij er allemaal op vooruit? Is uw pensioen verhoogd?

50PLUS en de Partij van de Ouderen zijn actief op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau. Wíj kunnen beleid van onderaf naar boven brengen.

50PLUS- Partij van de Ouderen verspillen geen tijd aan ideële luchtfietserij. Wij luisteren naar de mensen die zich niet meer herkennen in het politieke debat. Die gewoon een praktische oplossing willen voor hun praktische problemen. Kleine dagelijkse dingen, die het nieuws niet halen, maar die onverteerbaar groot worden als je er dagelijks mee te maken hebt.

Wij zitten er niet voor onszelf. Wij zijn geen carrière-politici. Wij gaan of zijn al met pensioen. Ons doel is om de wereld niet verder af te laten zakken. Zodat er nog een leefbare samenleving voor onze kinderen en kleinkinderen overblijft!

50PLUS- Kamerleden, Provincie- en Waterschap bestuurders en Gemeenteraadsleden zijn iedere dag druk bezig de huidige kaalslag te herstellen. Help ons met dit enorme karwei.  Stem Lijst 9 als deze provincie, dit land u iets waard is.
50PLUS/Partij van de Ouderen komt op voor u, uw kinderen en uw kleinkinderen.

Met vriendelijke groet,
Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland