Beste leden van 50PLUS in Noord-Holland,

Onze 50PLUS partij is de afgelopen periode veel en helaas meestal negatief in het nieuws geweest. Gelukkig is de rust weer teruggekeerd en kunnen wij bouwen aan een vernieuwde 50PLUS partij.

Binnen onze provincie blijven de door u gekozen 50PLUS vertegenwoordigers in de provincie, de waterschappen en in de deelgemeenteraden van Amsterdam uw belangen behartigen. Op landelijk niveau blijven de fracties van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer dat doen.

50PLUS is en blijft hard nodig. Denkt u maar aan de dreigende kortingen van de pensioenen, de dreigende ontslagen voor vele 50plussers en de schrijnende situaties in de verpleeghuizen waar kinderen hun ouders niet meer konden bezoeken.

Door het CORONA virus kan er geen “gewone” Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden worden. Deze zal worden vervangen door een digitale ALV. Deze ALV zal op 1 augustus 2020 gehouden worden. Het enige agendapunt op die ALV zal de verkiezing van een nieuw bestuur zijn. De lijst van kandidaten voor het nieuwe bestuur is in te zien op de internetsite van 50PLUS.

Hoe kunnen wij, als zo’n ruim 800 50PLUS leden in Noord-Holland, er voor zorgen dat 50PLUS bij de komende verkiezingen weer sterk scoort, zodat de belangen van U en onze kiezers zo goed mogelijk behartigd worden. Er zijn twee mogelijkheden:
• U geeft zich t.z.t. op om deel te nemen aan de digitale stemmingen over de invulling van het nieuwe hoofdbestuur. U kunt dan invloed uitoefenen wie welke functie gaat vervullen;
• U meldt zich aan om het bestuur van 50PLUS Noord-Holland te ondersteunen. Mail hiervoor naar onze secretaris Arie Epskamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Gaarne aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Kortom wij gaan onze schouders er onder zetten. Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hopen dat veel oude en nieuwe leden ons willen helpen en zo actief steun geven aan 50PLUS.
U doet toch ook mee!

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland