Beste leden van 50PLUS in Noord-Holland,

Binnen onze provincie behartigen de door u gekozen 50PLUS vertegenwoordigers in de provincie, de waterschappen en in de deelgemeenteraden van Amsterdam uw belangen. Op landelijk niveau doen de fracties van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer dat.

50PLUS is en blijft hard nodig. Denkt u maar aan de volgend jaar dreigende kortingen van de pensioenen, een komende tweede CORONA-golf met alle gevolgen voor de ouderen zoals de schrijnende situaties in de verpleeghuizen waar kinderen hun ouders niet meer konden bezoeken.

Er is op 1 augustus een nieuw hoofdbestuur gekozen. Terugkijken heeft geen zin, laten wij eensgezind vooruit kijken. En als 50PLUS leden in Noord-Holland er mede voor zorgen dat 50PLUS bij de komende verkiezingen weer sterk scoort. Want alleen dan kan 50PLUS de belangen van U en onze kiezers zo goed mogelijk behartigen. Als bestuur willen wij daarvoor gaan. Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hopen dat veel oude en nieuwe leden ons willen helpen en actief steun gaan geven aan 50PLUS.

Wanneer u niet langs de kant wilt blijven staan, maar actief wilt meehelpen (b.v. om t.z.t te flyeren, om mee te denken over de koers van 50PLUS, om nieuwe leden te werven, om bestuurskandidaat te zijn) meldt dat dan bij onze secretaris Arie Epskamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Gaarne aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland