Beste leden van 50PLUS in Noord-Holland,

Binnen onze provincie behartigen de door u gekozen 50PLUS vertegenwoordigers in de provincie, de waterschappen en in de deelgemeenteraden van Amsterdam uw belangen. Op landelijk niveau doen de fracties van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer dat.

50PLUS is en blijft hard nodig. Denkt u maar aan de volgend jaar dreigende kortingen van de pensioenen, een komende tweede CORONA-golf met alle gevolgen voor de ouderen zoals de schrijnende situaties in de verpleeghuizen waar kinderen hun ouders niet meer konden bezoeken.

Op 1 augustus wordt een digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. Het enige agendapunt op die ALV zal de verkiezing van een nieuw tijdelijk hoofdbestuur (van 1 augustus 2020 tot mei 2021) zijn.

Hoe kunnen wij, als 50PLUS leden in Noord-Holland, er voor zorgen dat 50PLUS bij de komende verkiezingen weer sterk scoort, zodat de belangen van U en onze kiezers zo goed mogelijk behartigd worden. Er zijn twee mogelijkheden:
• U geeft zich op om deel te nemen aan de digitale stemmingen over de invulling van het nieuwe hoofdbestuur. U kunt dan invloed uitoefenen wie welke functie gaat vervullen;
• U meldt zich aan om het bestuur van 50PLUS Noord-Holland te ondersteunen. Mail hiervoor naar onze secretaris Arie Epskamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Gaarne aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Kortom wij gaan onze schouders er onder zetten. Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hopen dat veel oude en nieuwe leden ons willen helpen en zo actief steun geven aan 50PLUS.
U doet toch ook mee!

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland