Liane den Haan 1 LIANE DEN HAAN is de nieuwe lijsttrekker van 50PLUS!!

Liane den Haan is vanmiddag (03-10-2020) tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering in één keer gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van 50PLUS. Met Corrie van Brenk (die 50PLUS uitstekend in de Kamer vertegenwoordigd) als zeer goede tweede.
Laten wij in Noord-Holland als één man achter Liane gaan staan en er (mede) voor zorgen dat 50PLUS volgend jaar een goede verkiezingsuitslag heeft. Het gaat niet om personen, maar om de belangen waar 50PLUS voor op komt zoals een goed waardevast  pensioen, goede zorg, goede huisvesting voor de gepensioneerden en alle toekomstig gepensioneerden. Help mee alle 50-plussers en toekomstige 50-plussers ervan overtuigen dat alleen 50PLUS ook de volgende Kamer-periode echt voor hun belangen opkomt.

Alleen zo kan 50PLUS de belangen van U en onze kiezers zo goed mogelijk behartigen. Als bestuur willen wij daarvoor gaan. Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij hopen dat veel oude en nieuwe leden ons willen helpen en actief steun gaan geven aan 50PLUS.

Wanneer u niet langs de kant wilt blijven staan, maar actief wilt meehelpen (b.v. om t.z.t te flyeren, om mee te denken over de koers van 50PLUS, om nieuwe leden te werven, om bestuurskandidaat te zijn) meldt dat dan bij onze secretaris Arie Epskamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Gaarne aangeven wat u wilt doen en liefst ook uw telefoonnummer erbij zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet,

Willem Dekker
Voorzitter 50PLUS Noord-Holland