Drukke agenda - Foto: SXC 
Vandaag een 'bijleesdag'. Morgen Omroep Brabant-tv, dinsdag de start van het inleveren van de ondersteuningsverklaringen en NOS-tv, woensdag Noord-Holland en WNL-tv.

Maandag presenteert Henk Krol samen met Gabrina Kikkert een live tv-uitzending vanaf de kermis in Tilburg. Het programma begint om 18.45 uur en duurt tot 20.30 uur. Omroep Brabant is via de satelliet, het internet en de kabel overal te ontvangen.

Dinsdag is de eerste dag waarop ondersteuningsverklaringen kunnen worden ingeleverd bij de diverse gemeentehuizen. Henk Krol zal om 9.00 uur aanwezig zijn bij de ploeg die dat gaat doen op het stadhuis van Den Bosch.

Om 10.00 uur is er een rondetafelgesprek bij Ma Oetel met Jan Jansen (HEVO), Ma Oetel (die een initiatief heeft ontwikkeld om ouderen te helpen), Albert Aaftink (hij behoort tot de 98% werklozen boven de 55% die wellicht nooit meer een baan kan vinden), Mike Vincent (stadsariest) en Gerrit Timmerman (uitvinder).

Rond 12.00 komt NOS Politiek24 om een portret te maken van Henk Krol en bezoekt hij in Eindhoven de vrouw die hem twee jaar leden met de neus op de feiten drukte, waardoor Henk Krol weer politiek actief werd.

’s-Middags bezoekt de campagnebus de kermis in Tilburg.