WORD LIDDeze tekst kom je ook tegen in sommige liedjes en het is dan ook een waarheid als een koe.
Dat geldt in je privé leven, maar ook in je werk. Ik citeer wel eens de kreet: alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. En dat geldt bijna altijd en bijna voor iedereen.
Dus ook voor een politieke partij. We kunnen het niet zonder leden. We kunnen het niet zonder een goed bestuur, maar ook de politici kunnen het niet alleen.
Misschien vraagt u zich af, waar wil Fred nu naar toe?
Wel dit bericht is drieledig!

1. We hebben leden nodig. Bent u nog geen lid, maar draagt u 50PLUS een warm hart toe en kunt u een relatief kleine contributie missen, dan wil ik u vragen lid te worden. Hier vindt u terug hoe u dat kunt doen.

2. We kunnen het niet alleen. We zijn altijd op zoek naar mensen die hun tijd en energie voor een deel aan onze partij willen verbinden. We zijn altijd op zoek naar mensen in bestuursfuncties, maar ook naar mensen in politieke functies. De verkiezingen komen er weer aan. Op onze site kunt u terugvinden hoe u zich kunt opgeven.

3. Last but not least. Ook ik kan het niet alleen. MAAR: Ik heb een paar kanjers om me heen die me steunen in het Provinciale Statenwerk. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Bij deze wil ik dan ook graag (openbaar) mijn steun en toeverlaten danken. Linda en Ria die mij als "burgerstatenleden" ontlasten bij commissievergaderingen, werkbezoeken etc. Maar ook Kees, die de financiële zaken bestiert en uiteraard ook Jolanda die het secretariële deel en de notulen onder haar hoede heeft. En alle vier werken ze keihard om het voor mij (en dus indirect ook voor u) mogelijk te maken dat ik mijn Statenwerk kan doen.

Kortom een oproep tot mogelijke steun, maar ook een oprecht Dankjewel aan de fractieleden.

DANK JULLIE WEL!

Fred


Verkiezingsprogramma 50PLUS Overijssel

Klik HIER om het verkiezingsprogramma te lezen