ria siteIk ben  64 jaar jong en woon in Wierden. Hier ben ik geboren en getogen. Ik ben dus een echte Tukker.

Met 46 jaar  bij eerst het Korps Rijkspolitie en daarna de Nationale Politie mag ik zeggen dat ik een ruime werkervaring heb in diverse ondersteunende en informatie gerichte functies.

Ik ben al  een aantal jaren lid van 50PLUS en was het laatste jaar ook bestuurslid van 50PLUS Overijssel.

Toen de kans voorbij kwam in 2018 om mij beschikbaar te stellen voor een plek op de kieslijst PS 2019 heb ik niet geaarzeld en mijn kans gegrepen.

Ik ben heel gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil mijn werkervaring en sociale betrokkenheid bij vooral ouderen en zwakkeren in de samenleving de komende 4 jaar graag inzetten in onze mooie provincie.  Mijn persoonlijke ervaring is dat dit mijn leven verrijkt heeft.

Veiligheid, zowel in de woonomgeving, in het verkeer en in recreatiegebieden heeft mijn brede belangstelling, hoe kan het ook anders gelet op mijn achtergrond bij de politie.  Daarnaast kan ook Landbouw en Natuur op mijn aandacht en inzet rekenen waar het maar mogelijk is.

ria debatIk kijk nu al met verwondering en heel veel genoegen terug op intensieve studie-uren, debatteren met de campagneteams van de andere partijen, de opgedane camera-ervaring met dank aan RTV Oost, vele ontmoetingen met enthousiaste maar soms ook bezorgde mensen  en last but not least de werkbezoeken die zijn afgelegd bij agrarische bedrijven en een tuindersbedrijf.

Nu is het de hoogste tijd om echt aan de slag te gaan voor Overijssel. Ik zal me dan ook voor de volle 100% de komende periode inzetten als Burgerstatenlid

Ria Smit - Wierden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Verkiezingsprogramma 50PLUS Overijssel

Klik HIER om het verkiezingsprogramma te lezen