jeannette siteJeannette de Caluwé geboren in 1959 te Deventer en woont in deze prachtige stad aan de IJssel nog steeds met veel plezier.
Zij heeft 2 kinderen met partners en 4 kleinzoons.
Zij is medewerkster in een apotheek te Deventer en werkt bij Carinova als huiskamer-ondersteuner voor PG patiënten te Deventer.
De komende bestuursperiode zal Jeannette met haar mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen en daarom zal zij ook regelmatig op de tribune zitten bij gemeenteraadsvergaderingen in de Gemeente Deventer.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Deventer dan kunt u contact opnemen met Jeannette: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hetty Jansen-Kwast uit Oldenzaal is al enkele jaren secretaris van de afdeling Overijssel. 

De komende bestuursperiode zal Hetty met haar mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en speciaal in de Gemeente Oldenzaal, om daar een lokale afdeling van 50PLUS op te zetten.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Oldenzaal dan kunt u contact opnemen met Hetty.

U kunt Hetty bereiken op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

wieger400Wieger Roffel komt uit Enschede en is penningmeester van de afdeling Overijssel.

De komende bestuursperiode zal Wieger met zijn mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en speciaal in de Gemeente Enschede, om daar een lokale afdeling van 50PLUS op te zetten.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Enschede dan kunt u contact opnemen met Wieger.

U kunt Wieger bereiken via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkiezingsprogramma 50PLUS Overijssel

Klik HIER om het verkiezingsprogramma te lezen