robAfgelopen donderdag 16 mei was ik te gast bij de fractie vergadering van de 50plus fractie in Hardenberg op uitnodiging van het lokale bestuur.

Ook te gast was onze voorzitter van het Hoofdbestuur Geert Dales.

Geert heeft een vurig betoog gehouden over de toekomst visie van onze partij. De strategie is rustig groeien maar wel continue. De voorbeelden hoe het vooral niet moet zien we in de landelijke en provinciale politiek waar de snelle groeiers van weleer nu de verliezers zijn. Dat willen wij voorkomen. Ook is onderkend dat de basis voor continuïteit en landelijke uitstraling, ligt in de gemeentes en de bekendheid daar. Het hoofdbestuur zet volop in op de gemeentelijke vertegenwoordigers in aanloop naar de Gemeenteraadverkiezingen in 2022.

Het is wel duidelijk dat in Hardenberg 50plus mee telt en mee doet in de gemeentelijke politiek en besluitvorming. Dat is een mooi voorbeeld hoe we verder willen in Overijssel.

Lees meer...

rob

 

 Ik ben geboren in 1953 in Zevenaar en inmiddels 40 jaar woonachtig in Twente. Graag wil ik de partij een bredere basis geven om zodoende de partij doelstellingen te verwezenlijken.

Met als speerpunt: de inwoners van de diverse gemeenten in Overijssel enthousiast te maken voor de lokale kwesties en door het kiezen op 50PLUS positieve invloed hierop uit te oefenen.

Ook wil  ik mij sterk maken voor de oudere werklozen die niet of moeilijk weer aan het werk komen.

U kunt mij bereiken op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ernst siteIk ben woonachtig in Glanerbrug (Enschede).

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben ruim 42 jaar werkzaam geweest bij Defensie als beroepsmilitair en als burgermedewerker. Ik heb zitting genomen in het bestuur van 50PLUS Overijssel daar ik wil meewerken aan de uitbouw van de 50PLUS partij in Overijssel.

Een belangrijk speerpunt voor mij is de verjonging van de partij én de deelname in veel meer steden van Overijssel, waarbij 50PLUS is vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

jeannette siteJeannette de Caluwé geboren in 1959 te Deventer en woont in deze prachtige stad aan de IJssel nog steeds met veel plezier.
Zij heeft 2 kinderen met partners en 4 kleinzoons.
Zij is medewerkster in een apotheek te Deventer en werkt bij Carinova als huiskamer-ondersteuner voor PG patiënten te Deventer.
De komende bestuursperiode zal Jeannette met haar mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen en daarom zal zij ook regelmatig op de tribune zitten bij gemeenteraadsvergaderingen in de Gemeente Deventer.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Deventer dan kunt u contact opnemen met Jeannette: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hetty Jansen-Kwast uit Oldenzaal is al enkele jaren secretaris van de afdeling Overijssel. 

De komende bestuursperiode zal Hetty met haar mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en speciaal in de Gemeente Oldenzaal, om daar een lokale afdeling van 50PLUS op te zetten.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Oldenzaal dan kunt u contact opnemen met Hetty.

U kunt Hetty bereiken op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

wieger400Wieger Roffel komt uit Enschede en is penningmeester van de afdeling Overijssel.

De komende bestuursperiode zal Wieger met zijn mede-bestuurders zich bezig houden met de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en speciaal in de Gemeente Enschede, om daar een lokale afdeling van 50PLUS op te zetten.

Mocht u belangstelling hebben om ook actief te worden voor 50PLUS Enschede dan kunt u contact opnemen met Wieger.

U kunt Wieger bereiken via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkiezingsprogramma 50PLUS Overijssel

Klik HIER om het verkiezingsprogramma te lezen