Op donderdag 20 februari bezoeken Kamerleden onder aanvoering van Henk Krol de 4 noordelijke provincies, onder het motto Zonder u geen 50PLUS. In de de Kantine van Archilles 1894, Martin Luther Kingweg 11 te Assen staat een avondbijeenkomst op het programma. Iedereen is van harte welkom;

aanvang 19.00 uur.

Zonder u geen 50PLUS

De Tweede Kamerleden van 50PLUS gaan onder aanvoering van Henk Krol luisteren en praten met iedereen die geïnteresseerd is in met name de thema’s waar 50PLUS voor opkomt. 

Iedereen welkom

Bij deze gezellige, informatieve bijeenkomst – die om 19.00 uur begint en duurt tot ongeveer 22.00 uur – is iedereen welkom, lid of geen lid van 50PLUS, stemmer of geen stemmer. De aanwezigen hebben de keus uit gespreksthema’s als AOW, pensioen, ouderenzorg, seniorenhuisvesting, leeftijdsdiscriminatie, klimaat, veiligheid in de wijk en Europa. De toegang is gratis en koffie of thee staan klaar.

Wat houdt de mensen bezig?

Henk Krol kijkt uit naar deze ontmoeting. “Met mensen praten, op markten, in de trein of gewoon op straat, is iets wat ik altijd graag doe. En ook heel belangrijk vind”, zegt hij. “Ik noem mezelf ook geen politicus of parlementariër, ik wil een volksvertegenwoordiger zijn. Met de nadruk op ‘volk’. Met heel veel plezier heb ik daarom tijd vrijgemaakt in mijn agenda om naar de mensen in het land te komen luisteren. Wat houdt hen bezig? Waarover maken wij zich zorgen? En wat kan 50PLUS doen om hen terzijde te staan? Ik hoor het heel graag en ik nodig iedereen van harte uit aanwezig te zijn bij de bijeenkomst in de kantine van Archilles 1894, Martin Luther Kingweg 11 te Assen. Ons motto die avond is niet voor niets Zonder u geen 50PLUS.”

Graag tot ziens op donderdag 20 februari in Assen.

Henk Krol

 


Verkiezingsprogramma 50PLUS Overijssel

Klik HIER om het verkiezingsprogramma te lezen