Jan Zoetelief Vierkant SchoongesnedenBeste 50PLUSser,

‘Een opdracht die je van anderen krijgt om namens hen iets voor elkaar te krijgen.’ Dat is volgens het woordenboek de betekenis van het woord ‘mandaat’. Beter omschrijven wat er afgelopen zaterdag gebeurd is, kan ik zelf niet. Ik heb van de leden bij de Algemene Vergadering de opdracht gehad iets voor elkaar te krijgen voor 50PLUS. En voor alle kiezers in Nederland die 50PLUS zo hard nodig hebben. Ik ben verguld met die opdracht, ik ben er trots op en ik pak ‘m met beide handen aan! Vooral ook omdat de leden mij dat mandaat zo overduidelijk in de eerste ronde al gaven.

Ik dank u voor het vertrouwen. Ik zal er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Aan de verwachtingen van álle leden, want ik ben voorzitter van héél 50PLUS. Ik zal naar u luisteren en ik zal uw ideeën, voorstellen, wensen en gedachten met aandacht aanhoren en lezen. Mailt u mij gerust: u vindt mijn gegevens op deze website.

Samen met u ga ik onze partij gereedmaken voor de uitdagingen die ons wachten. We gaan serieus werk maken van partijvernieuwing en we gaan ons vol inzetten voor succesvolle gemeenteraadsverkiezingen in 2018! Want, zoals ik op de Algemene Vergadering al zei: we hebben een prachtige partij die steeds meer kiezers aan zich weet te binden!

Jan Zoetelief
Voorzitter