Henk Krol in de Tweede KamerDe leden kunnen zich uitspreken over de vraag of Henk Krol bij de Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker moet worden.

De leden van 50PLUS kunnen zich binnenkort uitspreken over de vraag of partijleider Henk Krol bij de komende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van 50PLUS moet worden. Het hoofdbestuur steunt zijn kandidatuur en Henk Krol heeft zich bereid verklaard de kar te trekken.

Het bestuur en de partijleider vinden het belangrijk dat alle 50PLUS-leden zich hierover kunnen uitspreken. Daarom zal er voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering een ledenraadpleging plaatsvinden.

De vraag luidt:

“Bent u het eens met het bestuur van 50PLUS dat Henk Krol de belangen van ouderen in Nederland goed verdedigt en onder de aandacht brengt en om die reden opnieuw lijsttrekker van 50PLUS moet worden bij de Tweede Kamerverkiezingen?”

Leden van 50PLUS krijgen binnenkort bericht over deze ledenraadpleging. De uitslag zal tijdens de ALV op 14 december worden bekendgemaakt.

U kunt hierover meer lezen in de ALV-documenten die gepubliceerd zijn: klik hier.

© 17 oktober 2019